Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 25

Volgende
POM West-Vlaanderen

Projectcoördinator Dataplatform (Health Impact)

POM West-Vlaanderen | Sint-Andries | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) West-Vlaanderen voert het sociaal-economisch beleid van de Provincie West-Vlaanderen uit en focust hierbij op de thema’s innovatie, ondernemerschap, transport & logistiek en arbeidsmarkt.  POM West-Vlaanderen brengt de juiste partners en kennis samen zodat West-Vlaamse ondernemers kunnen groeien en ondernemen op hoog niveau.
Op het thema ‘innovatie’ zetten we in met ‘Fabrieken voor de Toekomst’ die de West-Vlaamse industrie versterkt door kennis en innovatie dichter bij de kmo’s te brengen. De focus ligt op vijf sectoren waarin West-Vlaanderen bijzondere groeimogelijkheden toont. Eén van die sectoren is Zorgeconomie, die inzet op o.a. de thema’s Wonen & Zorg, Voeding & Gezondheid, Communicatietechnologie en Slimme Materialen.  Fabriek voor de Toekomst Zorgeconomie probeert ondernemerschap en innovatie in deze sector te versterken door in te zetten op geïntegreerde samenwerkingsvormen en projecten tussen profit en social profit.
Voor de coördinatie van het project Health Impact start POM West-Vlaanderen een selectieprocedure voor de contractuele aanwerving van een

Projectcoördinator Dataplatform (Health Impact)

Functieomschrijving

Functiecontext:
POM West-Vlaanderen is projectleider in het project Health Impact (EFRO - GTI West-Vlaanderen).
Het project Health Impact wil een slim dataplatform uitbouwen om bedrijven te ondersteunen in het aantonen van de effectieve impact van (nieuw) ontwikkelde producten en diensten op de gezondheidsuitkomst van de klant/eindgebruiker. Dit  dataplatform functioneert als slimme interface om op een efficiënte en hoogkwalitatieve wijze de impact van innovatieve (zorg)oplossingen te meten en te objectiveren.

Het dataplatform zal binnen het project d.m.v. co-creatie uitgebouwd worden met zorgactoren (eerste- en tweedelijnszorgactoren, residentiële centra,…) en een kennisinstelling.

De projectcoördinator neemt de leiding en het management van dit project op zich. Rapportering gebeurt aan de coördinator van de ‘Fabriek voor de Toekomst Zorgeconomie’.

Resultaatgebieden:
Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Health Impact’ op, in concreto:
 • Coördinatie en opvolging van de voorziene activiteiten van de verschillende partners binnen het project met het oog op het tijdig behalen van de vooropgestelde resultaten en mijlpalen;
 • Inhoudelijke samenwerking en afstemming met de projectpartners per werkpakket;
 • Organiseren van workshops met Vlaamse en federale overheidsinstellingen met betrekking tot de zorgdata;
 • Periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project;
Hiervoor kan je rekenen op de ondersteuning van het team projecten binnen de POM
 • Het initiëren van een aantal inhoudelijke communicatieacties (nieuwsbrief, slotevent, … )
Hiervoor kan je rekenen op de ondersteuning van het team communicatie binnen de POM

Daarnaast stem je het project af met de overige activiteiten van de POM, inzonderheid met de acties van de Fabriek voor de Zorgeconomie.

Profiel

Geloof jij ook in de mogelijkheden van big data om meer evidence based innovaties op de markt te brengen? Ben jij bezield om de zorg van morgen betaalbaar en kwaliteitsvol te houden? Heb je zin in de uitbouw van een dataplatform om health impact metingen te coördineren? Ben je een geboren bruggenbouwer? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!
 
 • Je bent resultaats- en oplossingsgericht ingesteld, met innoverend vermogen;
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen;
 • Je hebt kennis en/of affiniteit met IT;
 • Je bent vertrouwd met de zorgsector;
 • Je bent sterk in coördineren, plannen, organiseren en opvolging;
 • Je bent een overtuigend en enthousiasmerend persoon, met de nodige zin voor initiatief;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent een teamspeler en een netwerker;
 • Je bent flexibel ingesteld, zowel naar takenpakket als naar werkomstandigheden;
 • Ervaring met projectmanagement is een pluspunt;
 • Je voldoet aan de algemene toelatingsvoorwaarden voor de functie.

Aanbod

POM West-Vlaanderen biedt het volgende:
 • Verloning volgens de graad van adjunct-adviseur en met bezoldiging in de weddeschaal A1a-A3a, met valorisatie van relevant bevonden anciënniteit. Maandelijkse brutowedde aan huidige index (oktober 2018) exclusief reglementaire toelagen in de weddeschaal A1a: min. € 3.108  - max. € 4.836 (0-24 jaar anciënniteit).
 • Gevarieerde en boeiende jobinvulling in de groeiende cluster van zorgeconomie en een inspirerende werkomgeving. 
 • Mogelijkheden voor continue bijscholing & zelfontplooiing en participatie aan studiedagen en conferenties zodat je op de hoogte blijft van de laatste innovaties in de sector.
 • Een flexibele werkregeling met glijdende uren en een evenwichtige balans tussen werk en privé.
Bijzondere aanwervingsvoorwaarden:
 • Minstens voldoen aan de diplomavereisten die gelden voor niveau A in de Vlaamse lokale besturen (universitair diploma of masterdiploma - voor verdere details zie bijlage bij het Ministerieel Besluit van 19 februari 2013), waarbij bovendien het diploma voldoende relevant dient te zijn voor de functie (vb. Master in het management en het beleid van de gezondheidszorg, handelsingenieur, master informatica,…)
 • Over minstens drie jaar relevante werkervaring beschikken. Relevante werkervaring zal in aanmerking worden genomen bij het bepalen van de geldelijke anciënniteit.
 • Voldoen aan de vereiste over de taalkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.
Selectieprocedure:
 1. Screening van de kandidaten op basis van de kandidatuurstelling en het curriculum vitae. Kandidaten beschrijven in hun kandidatuurstelling het verband tussen de te solliciteren functie en hun diploma(’s) en/of werkervaring, alsook hun motivatie voor deze functie.
 2. Proef op computer (weging 50) waarbij de visie, kennis en/of vaardigheden worden getest (inhoudelijke vragen, casestudie, visie- of interpretatievraag …). De kandidaten dienen minimum 60% te halen voor deze proef.
 3. Assessmentproef waarbij wordt nagegaan of de kandidaten over voldoende capaciteiten beschikken die beantwoorden aan het functieprofiel. Deze test wordt afgenomen door een extern bureau. De resultaten van deze proef zijn informatief voor het mondeling gedeelte.
 4. Mondelinge proef (weging 50), waarbij aan de hand van een interview het curriculum vitae wordt besproken en afgetoetst ten opzichte van de functie, waarbij wordt gepeild naar de persoonlijkheid van de kandidaten, de motivatie van de kandidaten voor de functie en naar de geschiktheid van de kandidaten voor de functie. Er kan eveneens verdere vraagstelling gebeuren omtrent de proef op computer. De kandidaten dienen minimum 60% te halen voor de mondelinge proef.
Na de selectieprocedure wordt er een schriftelijk verslag van de gemotiveerde rangschikking van de kandidaten opgemaakt. De geslaagde kandidaten zullen volgens deze rangschikking worden voorgedragen met voorstel tot indienstneming.

De proef op computer zal plaatsvinden op maandag 25 maart 2019
De assessmentproef zal plaatsvinden op woensdag 3 april 2019.
De datum van de mondelinge proef zal later worden bepaald.

Aard en plaats van de tewerkstelling:
Het gaat om een contractuele tewerkstelling op voltijdse of deeltijdse basis (minimum 80% prestaties) van onbepaalde duur met een inwerktijd van één jaar. De plaats van tewerkstelling is Ondernemerscentrum Brugge, Jan van Eyckplein 2, 8000 Brugge.

Wervingsreserve:
Er wordt een wervingsreserve van geslaagde kandidaten aangelegd gedurende twee jaar.

Interesse?

Geïnteresseerden zenden uiterlijk t.e.m. 18/03/2019 hun gemotiveerde kandidatuurstelling met curriculum vitae bij voorkeur per email naar vacature@pomwvl.be of per post naar

             POM West-Vlaanderen, Personeelsselectie          
             Provinciehuis Olympia
             Koning Leopold III-laan 66
             8200 SINT-ANDRIES/BRUGGE

Kandidaten beschrijven in hun kandidatuurstelling het verband tussen de te solliciteren functie en hun diploma(‘s) en/of werkervaring, alsook hun motivatie voor deze functie.

Om ons rekruteringsproces te optimaliseren verzoeken wij je om ons mee te delen via welk kanaal je kennis hebt genomen van de vacature.
Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid, Administratie & ondersteunende diensten' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.