Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 4

Volgende

PROJECT TEKENAAR STAALCONSTRUCTIES - VASTE JOB

Via Manpower

Nog 5 dagen om te solliciteren


PROJECT TEKENAAR STAALBOUW - GEVARIEERDE PROJECTEN - VASTE JOB regio TORHOUT.

Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren consultants ondersteunen technisch talent in hun zoektocht naar een nieuwe professionele uitdaging op maat, steeds onder meteen vast contract.

Voor een modern en groeiend familiaal bedrijf gespecialiseerd in diverse staalbouwprojecten, gaan we op zoek naar een ontwerptekenaar staalbouw.

PROJECT TEKENAAR STAALCONSTRUCTIES - VASTE JOB

Functieomschrijving


Als project tekenaar fungeer je als intern projectleider. Je neemt de leiding over de realisatie van het technisch staalbouw project. Dit zijn gevarieerde projecten binnen utiliteitsbouw en industriële staalconstructies. Afhankelijk van het project ontvang je van de klant of het studiebureau het ontwerp van de structuren, of je neemt de volledige studie voor jezelf. Met het tekenprogramma Tekla 3D doe je aanpassingen in het ontwerp en bespreek je met de klant. Daarnaast maak je detail- en productietekeningen van de stuklijsten die geproduceerd moeten worden in het volautomatisch cnc machinepark en stuurt productie hierbij aan. Je hebt diverse contacten met werfleiders , klanten, en studiebureaus.

Profiel


Je hebt een technisch diploma en bezit een goed technische inzicht. Je bent sterk in technisch tekenen of wil je hierin verder ontplooien. Je hebt kennis van een tekenprogramma zoals Autocad, Inventor, of Tekla 3D. Ervaring in een gelijkaardige job is een sterke troef maar geen noodzakelijke vereiste. Je werkt graag naukeurig en in detail. Je bent communicatief en lost graag problemen op, je werkt graag zelfstandig en in teamverband.

Aanbod


Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur. Een aangename collegiale werksfeer bij een moderne familiale onderneming die je werkzekerheid en uitdaging biedt. Een verantwoordelijke rol en gevarieerde projecten. Een verloning volgens jouw kennis en capaciteiten, aangevuld met extra's. Firmawagen is bespreekbaar.

INTERESSE?
Aarzel niet en stuur snel je cv naar dennis.verstraete@manpower.be of bel vrijblijvend naar 0471/110004Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus grafische technieken
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Torhout (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus grafische technieken' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.