Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 15

Volgende
CTRL F IT Gent

Project Manager

Via CTRL F IT Gent

Nog 6 dagen om te solliciteren

Onze klant ondersteunt de kernprocessen van internationale verhuur- en leasebedrijven met wereldwijd succes. Zo slagen ze erin om de efficiëntie van hun klanten te verbeteren en hun kosten te laten dalen.

Ze heeft ondertussen klanten in Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika en biedt er haar state-of-the art cloud platform aan voor zowel KMO's als bekende first-tier rental en leasing bedrijven. De klantenportfolio groeit sterk aan en ze bieden je de kans om dit bijzonder groeiverhaal mee vorm te geven.

Project Manager

Functieomschrijving

Je neemt de volledige opvolging van een project voor je rekening. Dit kan gaan van een implementatie en set-up voor een verhuur- of leasebedrijf op 1 locatie in 1 land tot en met een langlopend project voor een internationale klant met wereldwijde implementatie Je krijgt verantwoordelijkheid voor het coördineren, uitvoeren en implementeren van wereldwijde projecten met de toegewezen medewerkers Je bent het aanspreekpunt voor alle actoren en staat in voor het motiveren en sturen ervan Je communiceert met de klant het projectverloop en coördineert dit op een duidelijke en concrete manier intern voor een perfecte uitvoering Je valideert dat de beschrijvingen en ontwerpen van geplande ontwikkelingen overeenstemmen met de verwachtingen van de klant Je verwerkt feedback van de klant over de oplevering van nieuwe functionaliteit en communiceert dit met het interne product team Je denkt constructief mee over verbeteringen aan interne processen met het oog op het continue verbeteren van de ervaring van de klant Je gaat vol voor het realiseren van de mede-opgestelde budgetten Je staat open voor het ondersteunen en/of uitvoeren van demonstraties van de software aan bestaande klanten en/of prospecten Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de nodige management rapportering

Profiel

Je hebt ervaring in een coördinerende functie van software implementaties en het leiden van een team
Je bent gepassioneerd door informatica en productontwikkeling en hecht veel belang aan de gebruikerservaring van een softwareproduct
Je hebt notie en ervaring met informatica- en programmeertechnieken zonder zelf te programmeren
Je spreekt en schrijft vloeiend Engels
Je bent een echte people manager met sterke leiderschapscapaciteiten, people skills en sterke communicatieve vaardigheden
Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen
Je bent flexibel ingesteld en staat open om te reizen (tot 20%)
Je bent resultaatgericht, werkt zelfstanding en neemt initiatief
Je bent stressbestendig bij het halen van deadlines
Je bent je bewust van de vertrouwelijkheid van data en je weet hoe je hiermee dient om te gaan

Aanbod

Je komt terecht in een snel groeiende onderneming met internationale klanten, waarbij je ook inspraak krijgt in zowel het functionele als het analytische van alle ontwikkelingen en klantenvragen. Je kan mee helpen schrijven aan het toekomstverhaal in een fase waarin snelle groei en flexibiliteit van zowel het team als het product voorop staan.

Bij onze klant werken ze in een vlakke hiërarchie en met een hoge “getting things done” mentaliteit op een creatieve en motiverende werkplek waar samenwerking, openheid in communicatie, zelfontplooiing en passie centraal staan. Onze kantoren zijn erg vlot bereikbaar en hebben verschillende ontspanningsmogelijkheden (o.a. fitness), douches en een relax area om de creativiteit terug een boost te geven!

We geloven in wederzijdse flexibiliteit en een aantrekkelijk verloningspakket in lijn met je ervaring en bijdrage in ons succesverhaal. Een verloningspakket dat, volgens je motivatie en ervaring, zal bestaan uit een aantrekkelijk salaris met netto vergoedingen, maaltijd- en ecocheques, een firmawagen met tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering, aanvullende maandlonen en een bonus in lijn met je prestaties.
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.