Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 10

Volgende

Project Manager

364436460

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 52 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Project Manager

Functieomschrijving

Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

Profiel

Je hebt tenminste 4 jaar ervaring als ERP projectmanager en beschikt over een Master- of Bachelordiploma. Een zeker kennis en ervaring met ERP implementaties, bedrijfsprocessen en projectmanagement technieken is vereist (Microsoft Dynamics NAV, AX, SAP...). Je spreekt heel vlot Nederlands, Engels en Frans. Je bent klant- en resultaatgericht, professioneel, stressbestendig, kwaliteitsgedreven en ondernemend. Flexibiliteit is nodig want je bent geografisch mobiel.

Aanbod

Het bedrijf biedt reële doorgroeimogelijkheden in een aangename werkomgeving. Je werkt voor een ERP-implementator in een dynamisch bedrijf die een gezonde groei kent. Je krijgt een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief een bedrijfswagen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consulting' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.