Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 23

Volgende
Peruweld

Project Engineer Constructiewerk (Proces Apparaten/Kolommen/Silo's)

Via Peruweld

Staat 4 dagen op Jobat.be

Peruweld (www.peruweld.be), gevestigd te Péruwelz (tussen Doornik en Bergen, 30 km onder Ronse), is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen, produceren en indienststellen van process apparaten, kolommen en torens, stockagetanks, silo’s en rookgaskanalen. Het bedrijf heeft een uitmuntende expertise opgebouwd in tal van projecten voor grote industriële klanten, voor studiebureaus en EPC bedrijven. Peruweld realiseert projecten in diverse markten: petro(chemie), milieu, staalindustrie, engineering, agro en voeding, cement & zand etc., dit niet alleen in de Benelux maar ook in andere Europese landen (50% export). Enkele voorbeelden: BASF, Bayer, Lanxess, Solvay, Ineos, Evonik, Montano, Arcelor Mittal, Cargill, Holcim, Tereos.
Peruweld telt op dit moment 60 medewerkers en realiseert een zakencijfer van ongeveer 10 miljoen euro. 100% van de aandelen zijn in handen van het management, wat een hoge betrokkenheid en snelle beslissingslijnen garandeert. Een relatief klein team van professionele medewerkers kan op die manier een hoge kwaliteit garanderen en een sterke servicegerichtheid. Met een bebouwde bedrijfsoppervlakte van 7.000 m2 realiseert Peruweld totaalprojecten van A tot Z: van voorstudie, ontwerp, berekening, tekeningen tot snijden, plooien, zagen, afwerken, cintreren, lassen, constructie, oppervlaktebehandeling (coating, verven, rubberbekleding), verpakking, transport en montage. Dit alles voor projecten tot 100 ton/stuk en in staal/RVS of Nickel alloys tot 50 mm dikte.
Peruweld kenmerkt zich door een team van goed opgeleide, efficiënte, flexibele en pragmatische medewerkers. Zij dragen de Peruweld-waarden hoog in het vaandel: professionalisme, ethiek en respect. Het betreft een heel hecht team, met weinig tot geen verloop en dus een sterk engagement.
Gezien de sterke groei en de vele spontane project-aanvragen vanuit het cliënteel wenst Peruweld de organisatie te versterken met een Project Engineer (m/v) voor het cliënteel in Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant.
 

Project Engineer Constructiewerk (Proces Apparaten/Kolommen/Silo's)

Functieomschrijving

Als Project Engineer worden jou de bestaande en nieuwe klantencontacten toevertrouwd. De bedoeling is dat je deze klantenportefeuille zeer goed leert kennen en uiteraard verder gaat uitbouwen. 70-80% van de projecten die Peruweld realiseert, betreft repeat business bij bestaande klanten. Het verzorgen van een stevig partnership met deze doelgroep is dus cruciaal.
Je wordt het gelaat voor de Peruweld-klanten in jouw regio. Afhankelijk van jouw background en ervaring kan dit op korte termijn het geval zijn of kan de inwerkperiode wat langer duren. In een eerste periode zal je sowieso stevig ondersteund worden door het huidige management dat met jou mee op pad zal gaan om de sector en het type projecten zeer goed te leren kennen. Gezien we mikken op een kandidaat met ruim voldoende interesse in techniek en metaalconstructie, zullen we je tevens opleiden in alle productie-facetten zodat je vertrouwd raakt met de diverse stappen in het project en prima weet hoe tanks en ketels gebouwd worden: studie, ontwerp, calculatie, tekenwerk, project-opvolging, budgetbeheer, planning etc. We verwachten van jou niet dat je de technische expert wordt (hiervoor zijn de Calculatoren en Tekenaars aan boord) maar uiteraard is het goed dat je een stevige basis verwerft om vervolgens je klanten en prospecten optimaal te woord te staan.

Je takenpakket:

 

 • Opvolgen van inkomende aanvragen of klantenbezoek.
 • Opmaken en opvolgen van offertes en prijscalculatie.
 • Opbouwen van stevige samenwerkingsverbanden met klanten.
 • Al dan niet met support van de directie: negotiaties bij elk dossier.
 • Projectleiding tot aan levering.

Een boeiende job die we graag samen met jouw finetunen.

Profiel

 • Idealiter heb je een master of bachelor opleiding in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring).
 • Je hebt affiniteit met constructiewerk.
 • Ervaring met gelijkaardige type van projecten in de sectoren waarbinnen Peruweld actief is, is een belangrijk voordeel.
 • Idealiter een goede tweetaligheid Nederlands-Frans met een goede kennis Engels.
 • Je bent een geëngageerd en gedreven persoon die ervan houdt om een zichtbare toegevoegde waarde te leveren in een organisatie.
 • Je houdt ervan dicht bij de eigenaars te staan, in vertrouwen nauw samen te werken en efficiënt resultaat neer te zetten.
 • Je bent voldoende communicatief en klantgericht om de relaties met de klanten en prospecten van Peruweld op te volgen en verder uit te bouwen.
 • Door je praktisch inzicht, je professionele stijl en je no no-nonsense aanpak, win je makkelijk het vertrouwen en profileer je jezelf als een betrouwbare business partner.
 • Je geeft blijk van een goede zelforganisatie en je bent planmatig en gestructureerd.
 • En last but not least: je bent een aangenaam en tof persoon waar men in een sfeer van openheid en collegialiteit mee kan samenwerken.

Aanbod

De nodige interne en externe opleidingen waar nodig. Een veelzijdige en verantwoordelijke job binnen een succesvolle en financieel sterke KMO met een professionele organisatie. Zichtbare toegevoegde waarde kunnen leveren: je wordt het gelaat van Peruweld voor je klanten. Je mag initiatief nemen, voorstellen lanceren, mee nadenken. Een sfeer van openheid en collegialiteit. Het kunnen realiseren van uitdagende constructiewerken voor heel wat grote industriële bedrijven.
 
 
Doornik - Ath - Moeskroen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 56 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
 • Sector: Industrie en Machinebouw
 • Péruwelz (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Doornik - Ath - Moeskroen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.