Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 7

Project manager

355724081

Via AGO Jobs & HR

Staat 53 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Project manager

Functieomschrijving

Voor een groot bedrijf met een KMO-DNA in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een project manager. Het bedrijf in kwestie maakt ERP-oplossingen voor klanten in de bouwsector of groothandel, waarbij jij als coördinator tussen klant en projectteam zal optreden. In het presalestraject help je de account manager in het kader van een offerte met de inschattingen en budgettering. Vervolgens stel je samen met de Unit Manager een team samen. Voor elk project werk je samen met de klant, consultants en analisten een scope uit. Hiervoor hou je rekening met de wensen van de klant. Je ontwerpt daarna het projectplan en volgt de uitvoering op, waarbij je waakt over de tijd en kwaliteit. Tevredenheid draagt je hoog in het vaandel en daarom hou je geregeld contact met de klant. Voor bestaande klanten ben je het commercieel aanspreekpunt, waarbij je op zoek gaat naar mogelijkheden voor extra dienstverlening. Verder voorzie je Unit Manager van feedback om de interne werking te optimaliseren.

Profiel

Met een aantal jaren relevante ervaring op de teller ben je bekwaam om een project volledig te beheren. Hiervoor heb je ervaring met ITIL, Prince2, PMBOK of Agile-Scrum. Naast het Nederlands heb je een goede kennis van Frans en Engels. Verder ben je resultaat- en klantgericht, waarbij je oog hebt voor kwaliteit en detail en de juiste prioriteiten kan stellen. Daarnaast ben je een kritische teamspeler die mensen weet te overtuigen, motiveren en sturen. Ben jij een geduldige en diplomatische organisator? Solliciteer dan snel!

Aanbod

Naast een marktconforme verloning, maaltijdcheques en een forfaitaire onkostenvergoeding wordt het pakket aangevuld met tal van
andere extralegale voordelen, zoals een smartphone met abonnement, laptop en een
verzekeringspakket. Ook een firmawagen met tankkaart behoren tot het loonpakket. Andere
troeven van dit bedrijf zijn glijdende uren en thuiswerk. De voordelen van een multinational worden
in dit bedrijf gecombineerd met de vrijheid en zelfstandigheid van een KMO. Solliciteer en maak
deel uit van het team met fijne en professionele collega's.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.