Terug naar zoekresultaten

Project Manager

332342502

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Project Manager

Functieomschrijving

Voor een sterk groeiend bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een ervaren IT project manager. Als projectopvolger ben je bij de projecten betrokken van A tot Z, dit wil zeggen van de pre-sales tot de facturatie en de service nadien. Je denkt hiervoor technisch mee en zorgt voor een goede afstemming met sales om een realistisch tijdschema voorop te stellen. Ook communicatie is belangrijk in deze functie, zowel met de klanten als met de system engineers om hen te ondersteunen.

Profiel

Voor deze functie is het belangrijk om een ruime ervaring als system engineer of project manager te hebben. Je hebt een affiniteit met de KMO-markt. Vlot en correct communiceren vormt voor jou geen probleem en opvolging is jouw stokpaardje.

Aanbod

Naast een aantrekkelijk salarispakket krijg je de kans om te werken bij een gewaardeerde IT-partner die regelmatig prijzen wint. Het is een uitdagende job in een groeiend en stabiel bedrijf met een dynamische en collegiale cultuur. De collega's zijn gedreven en delen hun kennis in functie van de klant.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.