Terug naar zoekresultaten
STIB-MIVB

Project Manager Uitrustingen (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Project Manager Uitrustingen (M/V)

Functieomschrijving

Als Project Manager Uitrustingen werk je in de Speciale Studiedienst (SSD) en rapporteer je aan de verantwoordelijke van het team SSD Uitrustingen.

Je installeert, onderhoudt en vernieuwt de technische uitrustingen waarvoor je verantwoordelijk bent. Je staat in voor het dagelijks beheer van projecten, van de voorstudiefase tot de fase van overdracht aan de operationele productie. Daarbij leef je de vastgestelde termijnen na en hou je rekening met de technische en budgettaire beperkingen om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van de interne en externe klanten. Je beheert een geschat totaal budget van 20 M euro per jaar.

In detail:

Projectbeheer:
* Je staat in voor de initialisering, de studie, de verwezenlijking en de indienststelling.

Organisatie en beheer van het projectteam:
* Je stelt het projectteam samen en leidt dit.
* Je organiseert het project, coördineert en ondersteunt de acties tussen de leden van het projectteam en de andere partijen. Je laat de verschillende betrokken partijen en de onderaannemers samenwerken.

Technologische monitoring:
* Je staat in voor de opvolging van de evoluties van de interne behoeften en van het internationale marktaanbod.

Profiel

* Je hebt een universitair diploma of een diploma van hoger onderwijs van het lange type in een technisch-industriële richting.
* Je hebt ten minste 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
* Je beheerst de technieken voor het beheer van technisch gerichte projecten en de onderhandelingstechnieken. Je kan een projectteam sturen, motiveren en opvolgen en conflicten beheren.
* Een kennis van de wetgeving inzake overheidsopdrachten, de beslissingsorganen van de MIVB, Brussel Mobiliteit en het Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een grote troef.
* Je hebt een goede kennis van de normen en reglementering met betrekking tot de technieken waarvoor je verantwoordelijk bent (AREI, liften, …) en van de technieken die verbonden zijn aan je verantwoordelijkheidsdomein (elektriciteit LS/HS, telecommunicatie, ...).
* Je beheerst de Office-software en de software voor projectbeheer (type PRINCE2).
* Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van je moedertaal (Frans of Nederlands) en een goed niveau van de 2de taal en het Engels.
* Je persoonlijke kwaliteiten: teamspirit, autonomie, problem solver, proactiviteit, zin voor analyse en synthese.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij STIB-MIVB

Alle jobs Projectleider, technisch verantwoordelijke

Populaire jobs in Projectleider, technisch verantwoordelijke:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.