Terug naar zoekresultaten Vorige

19 van 21

Volgende
STIB-MIVB

Project Manager STIB Academy

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Project Manager STIB Academy

Functieomschrijving

Je treedt op als projectleider voor HR-projecten, in het bijzonder projecten die betrekking hebben op de opleidingen.
Je rapporteert aan de manager van de MIVB Academy

Je eerste opdracht bestaat erin de invoering van de individuele opleidingsrekeningen in het kader van de Wet Peeters te ondersteunen
* Implementatie van het groeitraject, d.w.z. de roadmap die de verschillende stappen beschrijft die ondernomen moeten worden om de verbintenissen van de wet Peeters betreffende de opleiding van de medewerkers na te komen
* Ontwerp en ontwikkeling, met de hulp van IT en de input van de business, van de verschillende applicaties (vb. individuele opleidingsfiche, aanvraag externe opleiding, ...)
* Opstelling van Business Requests, Change Requests met betrekking tot de ontwikkelingen die verwezenlijkt moeten worden in SAP Learning Solution
* Een oplossing ontwikkelen samen met de externe partners of met interne diensten zoals ICT, Finance, enz.
* De contactpersoon zijn voor de gebruiker in geval van vragen: mensen opleiden en technische en methodologische ondersteuning bieden aan de gebruikers en de departementshoofden via een begeleiding op het terrein
* Instaan voor de ontwikkeling van documentatie of een gebruikershandleiding
* Invoering van het project en beheer van de verandering van gewoontes (communicatie, ondersteuning, begeleiding van de gebruikers)

Je maakt deel uit van een werkgroep package in het kader van een groot HR-project dat betrekking heeft op de functieclassificatie van de arbeiders. In deze group ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van een communicatie-, opleidings- en veranderingsplan.

Je begeleidt ook de Learning Partners op methodologisch vlak bij de voorbereiding, opstart, uitvoering en opvolging van hun projecten

Profiel

* Ten minste bachelor
* Ten minste 5 jaar ervaring met projectbeheer, bij voorkeur in een grote structuur: transversale projecten leiden met de onderdelen opleiding, informatica en communicatie; de verandering begeleiden
* Technische competenties: kennis van de tools inzake projectbeheer; praktische kennis van Prince2, ...; certificaat inzake projectbeheer
* Talen: Zeer goed tweetalig (FR/NL)
* Algemene competenties: uitstekende interpersoonlijke vaardigheden; zin voor analyse, vermogen om problemen op te lossen; procesgerichtheid; resultaat- en doelgerichtheid; zin voor organisatie en planning; empathie, vermogen om te luisteren, flexibiliteit en stressbestendigheid

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.