Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 43

Volgende
STIB-MIVB

Project Manager Signalisatie CBTC (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Met meer dan 8.900 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Project Manager Signalisatie CBTC (M/V)

Functieomschrijving

Als Project Manager Signalisatie CBTC, sta je in voor het beheer van projecten, van de voorstudiefase tot de fase van de overdracht naar de dienst Maintenance, met inachtneming van de vastgestelde termijnen en de technische en budgettaire beperkingen.

Meer in detail:

* Je leidt het project in: een preanalyse en de risicoanalyse i.v.m. het project uitvoeren; de dienstverleners, gesprekspartners en experten identificeren; het Projectcharter bepalen en het project ontwikkelen.
* Je staat in voor de studiefase: de schrijffase van de bestekken, inschrijvingen en bestellingen beheren.
* Je staat garant voor de realisatie: de functionele en technische analyses superviseren en de ontwikkelings-, uitvoerings-, test- en opleidingsfasen coördineren.
* Je staat in voor de inproductieneming van het project.
* Je beheert het team dat voor het project ingezet wordt: het team samenstellen; de acties en de samenwerking tussen verschillende betrokken partijen en onderaannemers coördineren.
* Je werkt mee aan de opvolging van de evolutie van de markt (interne behoeften van de MIVB, het aanbod op de internationale markt, de kandidaat-leveranciers).

Profiel

* Je bent in het bezit van een Masterdiploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring
* Opleiding en/of ervaring op het gebied van project- en budgetbeheer, onderhandelingen en leadership. Een ervaring op het gebied van spoorsignalisatie, automatisering vormt een troef.
* Je bent Nederlandstalig en/of Franstalig en je hebt een goede kennis van de andere taal. Technische beheersing van het Engels.
* Zin voor organisatie en vermogen om prioriteiten te stellen, proactiviteit, zin voor analyse en synthese, communicatievaardigheid, autonomie, resultaatgerichtheid (problem solver), openheid voor verandering, teamspirit.
Zelfs al garanderen we bij de MIVB een gelijkwaardige behandeling voor alle kandidaten, toch hebben we ook de ambitie het aantal vrouwelijke collega's te verhogen. Daarom waarderen wij ten zeerste sollicitaties van vrouwelijke kandidaten voor al onze jobs, op elk niveau.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende job in een dynamische en aangename sfeer.
* Een aanbod interne en externe opleidingen ontwikkeld op maat voor onze medewerkers.
* Een loon in verhouding tot uw verantwoordelijkheden en echte doorgroeimogelijkheden.
* Competitieve extralegale voordelen: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 dagen betaald verlof per jaar, gratis abonnement voor de netwerken van de MIVB, TEC en De Lijn (ook voor echtgenoot en kinderen), en tot 75% korting op woon-werkverkeer per trein, enz.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.