Terug naar zoekresultaten Vorige

29 van 116

Volgende

PROJECT MANAGER REGIO OOST-VLAANDEREN

* Opvolging werven en klanten regio Oost-Vlaanderen
* Leiden en coachen van een technisch team
* Speciale technieken, energiebeheer, technische installaties

Hays Engineering Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een marktleider in energiebeheer en het beheer / onderhoud van technische installaties voor bedrijven actief in tal van sectoren, is Hays Engineering Gent op zoek naar een Project Manager regio Oost-Vlaanderen.

PROJECT MANAGER REGIO OOST-VLAANDEREN

Functieomschrijving

In de job van Project Manager technisch installaties ben je verantwoordelijk voor het beheer van de jouw toevertrouwde klanten en werven. Je doet de nodige opvolging op zowel techniek, timing en budgetten. Je onderhoudt een goede communicatie met de klant. Verder zal je instaan voor het leiden en opvolgen van een technisch team. Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten vlot kan verlopen en volgens de nodige veiligheids- en kwaliteitsnormen. Ten slotte zal je ook ondersteuning bieden in de opvolging van specifieke studievragen en meerwerk.

Profiel

Je komt voor de job van Project Manager technische installaties in aanmerking wanneer je over een technisch masterdiploma beschikt (bv. Elektromechanica, elektrotechnieken,…). Kennis van speciale technieken, elektriciteit, HVAC,… zijn een belangrijk pluspunt. We zoeken een communicatief en klantgerichte kandidaat die graag proactief werkt. Je bent een teamspeler die graag het voortouw neemt, mensen coacht en leidt.

Aanbod

Je komt terecht in een grote onderneming die marktleider is binnen de sector! Je wordt een gevarieerde job aangeboden waarbij je de kans krijgt om je management skills verder te ontwikkelen, maar ook steeds kennis zal blijven maken met de nieuwste technologieën. Je wordt een aantrekkelijk salaris aangeboden dat aangevuld wordt met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen,…

Interesse in de job van Project Manager technische installaties voor de opvolging van werven en klanten in de regio Oost-Vlaanderen? Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09 269 25 43 of 0498 17 65 42.

Interesse?

Hays Gent
Carolien Seynaeve
0032498176542
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Gent
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.