Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 42

Volgende
Brunel

Project manager NL

Anderlecht - België - Infrastructuur - Bouwkunde - Project Management & Services - Academic Master

Brunel | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 28 dagen op Jobat.be

Brunel is een wereldwijde dienstverlener die gekend is voor het detacheren van high professionals in verschillende sectoren.

Brunel is ontstaan in 1975 en vandaag de dag, uitgegroeid tot een multinational actief in 37 landen. Wereldwijd hebben wij zo'n 12.000 medewerkers in dienst. Dat wil zeggen dat wij niet stilstaan en geloven in continue groei waarbij persoonlijke ontwikkeling onmisbaar geworden is. Binnen België leggen wij onze focus op hogere bediendeprofielen in ICT en Engineering (Bouw & Industrie).

Voor u betekent dit concreet dat we doorheen uw professionele carrière binnen Brunel een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen waarbij tal van opleidingen aan bod komen die uw doorgroeimogelijkheden vergroten en verbreden. Bovendien biedt de term "detachering" binnen Brunel ook heel wat voordelen: u krijgt, indien positief bevonden, een contract van onbepaalde duur dat u werkzekerheid zal bieden, variatie in verschillende projecten bij grote spelers Bovendien krijgt u als consultant de vrijheid in projectkeuze, iets wat moeilijker gaat als je vasthangt aan 1 bedrijf.

Project manager NL

Functieomschrijving

De Project Manager Design & Build verleent ondersteuning aan de Development Manager voor de ontwikkelingsprojecten of aan de Asset Manager voor de uitvoering van werken van mindere omvang in gebouwen onder beheer.

Tijdens de ontwikkelingsfase van een project werkt de Project Manager Design & Build met een extern ontwerpteam aan de omzetting van het vastgoedprogramma in een architecturaal en technisch concept binnen het budgettaire en kwalitatieve kader, alsook binnen de planning.

Gedurende de constructiefase leidt en coördineert de Project Manager Design & Build de uitwerking van de lastenboeken door de bouwpartners (architect en studiebureau), de prijsaanvragen, de onderhandelingen en de bestellingen, alsook de uitvoering van de werken tot oplevering en hun perfecte afwerking. De Project Manager Design & Build kiest deze fase in overleg de toe te passen benadering om het beste resultaat te kunnen garanderen.

Zowel gedurende de ontwikkelingsfase, als tijdens de constructiefase rapporteert de Project Manager Design & Build proactief en in volledige transparantie en valideert in overleg elke wijziging die een impact heeft op het project (voorwerp/inhoud, timing, budget, risico).

Profiel

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma burgerlijk of industrieel ingenieur of architectuur.
 • Je hebt minstens 10 jaar ervaring in het aansturen van de realisatie van complexe bouwprojecten (renovatie en nieuwbouw).
 • Je bent tweetalig Nederlands-Frans en je hebt kennis van het Engels.
 • Je hebt een uitstekende (praktische) kennis van o.a. MS Office, Sharepoint, Aproplan, en SAP
 • Je werkt nauwgezet en methodologisch en je beschikt over de nodige flexibiliteit en creativiteit om problemen op te lossen
 • Je bent proactief en in staat om te onderhandelen en te arbitreren
 • Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en je doet hiervoor beroep op jouw werkautonomie met aandacht voor het teamwork.

Aanbod

 • Wij bieden een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen.
 • We bieden je doorgroei- en opleidingsmogelijkheden in een motiverende werkomgeving.

Interesse?

Afroditi Theodoridis
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Brunel?

Brunel

Blarenberglaan 3, 2800 Mechelen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Volg dit bedrijf

Ben jij klaar voor het uitstippelen van je eigen route? Een route waar Brunel je zal ondersteunen waar nodig. Of je nu net de arbeidsmarkt instroomt, of op zoek bent naar een nieuwe wending, bij Brunel kan je rekenen op een boeiende carrière die aansluit bij jouw kwaliteiten, werkervaring en ambities.

 

Wil jij deel uitmaken van dit unieke Brunel verhaal?
Bekijk dan zeker onze vacatures of solliciteer spontaan en hopelijk kunnen wij jou binnenkort onze collega noemen!

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Brussel
 • Alle vacatures via Brunel

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.