Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 13

Volgende
STIB-MIVB

Project Manager (M/V)

Bij STIB-MIVB

Staat 7 dagen op Jobat.be

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Project Manager (M/V)

Functieomschrijving

Je werkt bij de Service Unit Field Support (SUFS), de eenheid die alle boven- en ondergrondse klantenzones dagelijks beheert en het eerste contactpunt voor de klanten is bij de MIVB.

De SUFS staat in voor alle aspecten met betrekking tot het klantentraject (toegankelijkheid, signalisatie, netheid, veiligheid/beveiliging van goederen en personen).

Je rapporteert aan de Change Manager van het team Change & Innovation.

Als Project Manager zorg je voor het dagelijks beheer van de projecten, vanaf de voorstudie tot de operationele productie. Hierbij respecteer je de vastgestelde deadlines en neem je de technische en budgettaire verplichtingen in acht om zo goed mogelijk aan de noden van interne en externe klanten te voldoen.

Enkele voorbeelden van projecten zijn: de implementatie van ICT Mobile-tools (tablets) voor het personeel op het terrein, de invoering van "intelligente" kasten, de implementatie van een nieuw hulpmiddel om op afstand te plannen, de integratie van nieuw personeel enz.

Meer details:

Op het vlak van projectbeheer:

* Je leidt het project in:
- Voor de pre- en risicoanalyse zorgen.
- Dienstverleners, gesprekspartners en experts identificeren.
- Het projecthandvest definiëren om het aan de Project Board voor te leggen voor de validering, definiëring, start en organisatie van het project.

* Je leidt de studiefase:
- De redactiefase van het lastenboek beheren, de functionele en technische specificaties (Business and Technical Requirements) coördineren en opstellen.
- De administratieve, commerciële en financiële clausules bepalen.
- De offerte- en bestelfase en de studies leiden.
- De integratieplanning en de risicoanalyse definiëren.

* Je zorgt voor de verwezenlijking van het project:
- De functionele en technische analyses superviseren.
- De doelstellingen van het project uitvoeren.
- Een volledige reporting aan de Project Board voorleggen en aan de beslissingen van de Project Board bijdragen.
- De documentatie-, ontwikkelings- of verwezenlijkingsfase van het project coördineren en superviseren.

* Je staat in voor de release van het project

Op het vlak van organisatie en beheer van het projectteam:
- Je organiseert de projectploeg en staat aan het hoofd ervan.
- Je organiseert het project en coördineert de acties tussen de leden van het projectteam en de andere deelnemende partijen.
- Je zorgt voor de samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen en de onderaannemers.

Profiel

* Je hebt een masterdiploma.
* Je hebt minimaal twee jaar ervaring in projectbeheer en ervaring op het vlak van changemanagement. Je kunt mensen motiveren en actoren rond een project samenbrengen.
* Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en het Frans.
* Je persoonlijke kwaliteiten: zeer goede communicatie, leadership, organisatievermogen, flexibiliteit, analyse-, synthese- en aanpassingsvermogen, onafhankelijkheid.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.