Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende
Blake & Partners

Project manager-Leuven- Infastructuur achtergrond

Via Blake & Partners

Staat 11 dagen op Jobat.be

Deze onderneming, met vele awards als Beste Werkgever in België, is op zoek naar een project manager met een achtergrond en technische bagage in de IT infrastructuurwereld. Dit bedrijf richt haar bezigheden op drie onderdelen van de markt, namelijk: hun eigen ontwikkelde software, het ontwikkelen van mobiele applicaties & het onderhouden en uittekenen van de IT infrastructuur bij klanten.

Project manager-Leuven- Infastructuur achtergrond

Functieomschrijving

Jobomschrijving

 • Je zal werken aan projecten die te maken hebben met de IT infrastructuur van bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze tijdig worden gerealiseerd. Dit uiteraard binnen je budget!
 • Jij bent hét aanspreekpunt bij de klant. Je zal ook meegaan en meetings organiseren samen met je collega's van het sales departement. Klantentevredenheid is belangrijk!
 • Je beheert de agenda's en de planning van je system engineers en doet ook de nodige administratie. Jij staat aan het hoofd van je team vol specialisten.

Profiel

Profiel

 • Je hebt een achtergrond als system/support engineer en je hebt reeds een eerste ervaring in project management. Zo kan je jouw ervaring meteen overbrengen naar je nieuwe klanten en collega's.
 • Je wenst steeds met de nieuwste technologieën te werken en steeds bij te leren. Dit bedrijf geeft je ook de kans om steeds certificaten te halen! Je zal hier enkel groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak
 • Je bent communicatief en klantgericht. Klant is koning! Je gebruikt je organisatieskills om zo de projecten van A-Z succesvol te realiseren. Aan variëteit in je job geen gebrek!

Aanbod

Aanbod

 • Een bekende en gerenommeerde werkgever dat de laatste drie jaar steeds awards heeft gewonnen en de titel heeft gekregen als 'Beste Werkgever in het land'. Een voorbeeld is dat ze onlangs elke werknemer een ipad cadeau heeft gedaan. Gewoon omdat het kan!
 • Je bent het gezicht van je onderneming. Daarom zal je ook beschikken over een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen zoals bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, verzekeringen, laptop, gsm,…

Interesse? Aarzel dan zeker niet om Bert te contacteren via of op het nummer 03/226.60.01. Een kennismakend gesprek kan deze week nog plaatsvinden!

Keywords: Beste werkgever van België, Project Management, Prince2, System engineering, IT infrastructuur, Regio Leuven, Interne functie

Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Systeemanalyse' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.