Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 15

Volgende
Brunel

Project Manager (Infra)

Antwerpen - België - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Academic Master

Brunel | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 39 dagen op Jobat.be

Jij bent de alfa van de groep en weet perfect een team aan te sturen. Stilzitten is een van je aller slechtste eigenschappen, je hebt altijd wel iets om handen nodig. Wanneer anderen een probleem ontdekken, ben jij al bezig met de oplossing.Deze mindset maakt jou tot de ideale Projectmanager IT.

Project Manager (Infra)

Functieomschrijving

Als Projectmanager IT, zoals de titel het zelf zegt, zorg jij voor het plannen en coördineren van projecten. Je ultieme doel is het behalen van de vooropgestelde doelen dit met oog op de vooropgestelde kwaliteit, prestaties, kostprijs en termijn. Wanneer er toch is afgeweken van de vastgestelde specificaties draag jij de verantwoordelijkheid van de commerciële afhandeling.

Profiel

Projectmanager, een hele eer, maar ook een hele verantwoordelijkheid. Vanwege de veelzijdigheid van de functie ben je op meerdere vlakken thuis.Je bent doorheen je carrière nauw betrokken geweest bij de IT-afdeling (of misschien ben je wel een echte IT 'er) en je bent hierdoor in staat om de mogelijkheden en onmogelijkheden in te schatten van IT-projecten. Je kan inzichten op een eenvoudige en heldere manier overbrengen naar andere.
Daarnaast ben je als ervaren 'leader of the pack', degene naar wie er wordt opgekeken. Je bent van nature dan ook pragmatisch én uiterst charismatisch (in het Nederlands, Frans en/of Engels).

Aanbod

Je hoeft je elke dag ook niet voor niets in te zetten. Bij Brunel zorgen we ervoor dat je je goed voelt in je job, maar ook op persoonlijk vlak. Zo zorgen wij, naast een marktconform salaris, ook voor leuke extra's zoals hospitalisatie-en groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, premie PC200, leuke groepsevenementen, flexibele werktijden, smartphone met abonnement, .

Ben jij de Project Manager die we zoeken?

Interesse?

Kevin Stevens
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Brunel?

Brunel

Blarenberglaan 3, 2800 Mechelen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Volg dit bedrijf

Ben jij klaar voor het uitstippelen van je eigen route? Een route waar Brunel je zal ondersteunen waar nodig. Of je nu net de arbeidsmarkt instroomt, of op zoek bent naar een nieuwe wending, bij Brunel kan je rekenen op een boeiende carrière die aansluit bij jouw kwaliteiten, werkervaring en ambities.

 

Wil jij deel uitmaken van dit unieke Brunel verhaal?
Bekijk dan zeker onze vacatures of solliciteer spontaan en hopelijk kunnen wij jou binnenkort onze collega noemen!

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.