Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 14

Volgende
USG Professionals HR

Project Manager HR

Via USG Professionals HR

Nog 2 dagen om te solliciteren

USG People zoekt een Project Manager

“creating opportunities for life, our mission”


? Leadership
? Analytisch & Problemsolver
? Process Management

Is deze checklist op jou van toepassing? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

Project Manager HR

Functieomschrijving

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de implementatie van HR gerelateerde projecten bij klanten. Deze functie heeft als doelstelling het opzetten van een service delivery team en de daarbij behorende processen uitwerken. Voor de klant bespaar je tegelijkertijd kosten en tijd én breng je de kwaliteit van de geleverde diensten naar een hoger niveau. De klant wint daarenboven aan efficiëntie en productiviteit.
Je verantwoordelijkheden liggen binnen volgende domeinen:
Project Management
Dankzij jouw kennis & ervaring slaag je erin om voor projecten een globaal plan van aanpak uit te schrijven, en zorg je voor de verdeling in subprojecten waarbij je scope, timing en middelen vastlegt.
Verder stel je het projectteam samen: je identificeert de juiste teamleden en bepaalt wie er betrokken moet worden. Je coacht en motiveert hen om het beoogde resultaat te bereiken.
Op regelmatige tijdstippen organiseer je statusmeetings met de klant, het projectteam en alle andere betrokkenen. Zo waak je over de voortgang in het project, de milestones en de kosten en volg je de actiepunten op.
Je onderhandelt met externe service providers om tot een efficiënter inkoopbeleid te komen, zowel kwalitatief als kwantitatief, om kosten te verminderen, productiviteit te verhogen, risico’s te beperken.

Change Management
Dankzij jouw communicatieskills zorg je ervoor dat alle betrokken partijen tijdig en correct geïnformeerd worden over verandering. Je doet hen de verandering begrijpen door te argumenteren, en pakt eventuele weerstanden aan.
Verandering begeleid je o.a. door middel van een communicatieplan dat meerdere processen omvat (meetings, nieuwsbrieven, presentaties, rapporteringen, …). Verder faciliteer je het veranderingsproces door de klant zijn rol te laten opnemen als “sponsor” voor change en zelf te fungeren als rolmodel.

Process en operationeel management
Door een grondige en kritische analyse van de bestaande processen ben je in staat op zoek te gaan naar procesverbeteringen, nieuwe processen uit te tekenen en deze te implementeren. Daarbij hou je de noden van de klant, de vooropgestelde doelstellingen en de timing steeds in het vizier.
Door collega’s te betrekken, een sterke samenwerking op te zetten en het team aan te sturen, slaag je erin de doelstellingen te bereiken.

Reporting
Op regelmatige tijdstippen rapporteer je aan de directie en stakeholders over de status van het project. Daarbij identificeer je risico’s, overleg je over de mogelijke oplossingen en formuleer je adviezen.

 

Profiel

Jouw profiel
Als Project Manager behaalde je een masterdiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je kan terugblikken op een aantal jaar werkervaring als Project Manager bij klanten, en hebt een bewezen expertise in change management, opertioneel management, procesanalyse en procesoptimalisatie.
Als resultaatgericht en business driven persoon met een stevige commerciële reflex slaag je erin in te spelen op de klantenbehoeften en marktnoden. Bovendien ben je communicatief sterk, en druk je je vlot uit in beide landstalen. Een geboren leider met onderhandelingsvaardigheden op het allerhoogste niveau.
Dankzij je sterke organisatorische vaardigheden slaag je erin je project nauwgezet op te volgen.
Je stressbestendigheid, oplossingsgericht denken en flexibiliteit vervolledigen je profiel.
 

Aanbod

Ons aanbod
Bij USG People Belgium werk je in een dynamische en flexibele omgeving, krijg je begeleiding on the job en ontdek je mooie perspectieven binnen een enthousiast team. USG People Belgium is een innovatief bedrijf waar altijd wat beweegt, een saaie boel wordt het dus nooit.
Jouw toekomstige collega’s waarderen de grote mate van autonomie die ze krijgen en de daarbij horende kansen om te groeien en te evolueren.

In ruil voor jouw inzet, biedt USG People jou een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, internetvergoeding, een aantrekkelijk bonussysteem, eindejaarspremie, groeps- en hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen. Leuke extra’s zijn de centrale ligging in Antwerpen, talloze personeelskortingen op o.a. pretparken en shops en de vele funmomenten met de collega’s.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: HR consultancy
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Antwerpen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.