Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 5

PROJECT MANAGER AGO JOBS&HR KOTRIJK

461718151

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 47 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

PROJECT MANAGER AGO JOBS&HR KOTRIJK

Functieomschrijving

AGO Jobs & HR is een HR Services organisatie. Onze hoofdactiviteiten situeren zich binnen het uitzendgebeuren en flexibele tewerkstelling. AGO Jobs & HR is in de voorbije jaren sterk gegroeid. De continue groei brengt uitdagingen met zich mee op verschillende afdelingen en met een stijgende complexiteit. Om diverse uitdagingen op verschillende vlakken mee te helpen vormgeven en coördineren zijn we op zoek naar een Project Manager. - Je werkt nauw samen met de CEO voor het identificeren van projecten van diverse aard en binnen diverse functionele domeinen (Finance, ICT, Aankopen, HR, ?) - Je legt de scope van de projecten vast, identificeert de stakeholders en zorgt ervoor dat er een haalbare en uitdagende projectplanning wordt ontwikkeld. - Je treedt op als trekker voor verschillende business projecten en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen hun bijdrage aan de voortgang van de projecten leveren.

Profiel

- Je hebt ervaring met het deconstrueren van business processen op elk niveau, ook menselijk, en hebt kennis van functionele processen.
- Je hebt minstens een eerste ervaring in het werken volgens Prince2, PMBok of een andere projectmethode en hebt daarnaast ook ervaring met Lean proces management.
- Je hebt ervaring in het werken met een projectplanningssysteem en je wil dit systeem ook helpen uitrollen binnen onze organisatie.
- Je toont flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een uitdagende en veranderende omgeving door een sterke methodologische en pedagogische aanpak.
- Je slaagt erin om een efficiënt time management aan te houden waarbij prioriteiten kunnen wijzigen afhankelijk van organisatienoden.
- Je bewaakt de voortgang van projecten met behoud van goede collegiale relaties.
- Je netwerkt graag en je wil fun, toffe collega's en een aangename werkomgeving!

Aanbod

Bij AGO Jobs&HR kom je terecht in een no-nonsense, groeiende en ambitieuze onderneming waar je de ruimte krijgt voor authenticiteit en zelfontplooiing. Wij begeleiden onze nieuwe medewerkers met een
on-boarding traject en zorgen op die manier voor een optimale medewerkersbeleving.
Wij bieden jou een aantrekkelijk verloningspakket, extra legale voordelen (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ...),12 ADV dagen en een firma wagen.

Ben je een echte people person, beschik je over het AGO DNA en heb je zin om deel uit te maken van ons ENTHOUSIAST team?
Mail dan snel je kandidatuur en cv naar recruitment@ago.jobs of bel 056 23 66 13 voor meer informatie.

Benieuwd hoe het is om bij AGO Jobs&HR te werken? Volg nu @werkenbijago op Instagram en werp een blik achter de schermen!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR HR Recruitment
Wolvenstraat 23
8500 HR Recruitment
Tel.: 056 23 66 13
Email: recruitment@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Kortrijk (standplaats)
  • Alle vacatures via Ago Hr

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.