Terug naar zoekresultaten

Project Ingenieur - chemie - Regio Gent

440435848

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Project Ingenieur - chemie - Regio Gent

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant gelegen te Gent op zoek naar een Project Ingenieur binnen de sector van de chemie. Doel van de functie is het ontwerpen en uitvoeren van projecten. Hetgeen zowel grote als kleine projecten omvat, maar evengoed verbeteringsvoorstellen. Hieronder een overzicht van je takenpakket: - het uitwerken van nieuwe constructie projecten, het meewerken aan investeringsplannen en -aanvragen - het opmaken van lastenboeken en het controleren van de kosten - het opvolgen van het contact met de aannemers - het coordineren en het organiseren van de procesinstallaties in de nieuwbouwprojecten - het uitwerken van verbeteringen aan installaties - het uitvoeren van technische studies - projecten uitwerken in overleg met de collega's van productie, de technische dienst, de kwaliteit/ milieu dienst... - bovenstaande taken worden steeds uitgevoerd waarbij de procedure-, veiligheids- en milieuinstructies worden gerespecteerd - je hanteert de wettelijke regels en de technische handboeken - je werkt samen met de overige Project Ingenieur en je rapporteert aan het diensthoofd van de technische dienst

Profiel

Je behaalde een Master diploma Industrieel Ingenieur. Waarbij je affiniteit kan voorleggen binnen de sector van de chemie. Je hebt hiernaast ook een sterk technisch inzicht. Op vlak van persoonlijkheid herken je jezelf in onderstaande eigenschappen: een grote verantwoordelijkheidszin, goede leidinggevende vaardigheden, een autonome werker... Voor het uitvoeren van de job, spendeer je een groot deel van je tijd aan een bureau, maar hiernaast begeef je je regelmatig op de werkvloer (zowel buiten als binnen). Je werkt in overdag, maar je bent flexibel om buiten de normale werkuren bepaalde taken te komen uitvoeren.

Aanbod

AGO Technics biedt je de kans om aan de slag te gaan in een sterke internationale onderneming. Je werkt overdag en je krijgt een mooi salarispakket, aangevuld met aantrekkelijke extra legale voordelen zoals mc, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.