Terug naar zoekresultaten Vorige

26 van 42

Volgende

Project ingenieur automatisatie - chemisch bedrijf

463961969

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 35 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Project ingenieur automatisatie - chemisch bedrijf

Functieomschrijving

Voor onze klant, een chemiebedrijf gelegen in de regio van Oudenaarde en ook een vestiging in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een project ingenieur automatisatie. Je zal verantwoordelijk zijn voor het correct programmeren van de processturingen om zo de productieprocessen vlot te laten verlopen. Als tweede luik sta je ook in voor het onderzoeken van storingen en het bieden van oplossingen hiervoor. Tot slot stuur je ook een projectteam aan. Meer concreet ziet jou takenpakket eruit als volgt: - je programmeert de verschillende besturingssystemen (PLC Siemens TIA 7, Delta V) - bestaande programmaties verbeter je en je zorgt ervoor dat deze up to date blijven - storingen breng je in kaart en in samenspraak met de project manager stel je een actieplan op waarin de methodologie, kostprijs, timing en resultaten aan bod komen - je bent verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productieprocessen door de programmatie van processturing, dit levert een hoogwaardige technische bijdrage - je biedt curatieve ondersteuning, voor alle productiesites wereldwijd - je stuurt een projectteam aan dat je zelf hebt samengesteld uit interne medewerkers en externe onderaannemers - procesverbeteringsprojecten coördineer en superviseer je - het projectteam kan je motiveren, hiervoor stel je de juiste prioriteiten, reik je de juiste technische of organisatorische expertise aan en geef je regelmatig feedback - er zijn regelmatig korte trips (10 à 20% van je tijd) om de besturingssystemen te programmeren of te verbeteren op de sites

Profiel

Voor het uitoefenen van deze functie behaalde je minimum een bachelor-diploma in een technische richting (bijvoorbeeld elektromechanica, mechanica of elektronica). Daarnaast bouwde je reeds een eerste werkervaring op in een engineering-omgeving.
Je bent communicatief vaardig en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Wanneer je ook Frans kan, vormt dit een pluspunt.
Probleemoplossend denken is voor jou geen probleem en je kan snelle en weloverwogen beslissingen nemen. Je neemt verantwoordelijkheid en bent stressbestendig.
Tot slot ben je bereid om korte trips te maken.

Aanbod

Je krijgt de kans om je te ontplooien als elektricien in een gevestigde firma. Een vast contract wordt aangeboden na positieve evaluatie.
Interesse? Stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.