Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 9

Volgende

PROJECT ENGINEER AUTOMOTIVE

* Industrieel Ingenieur
* Kennis Nederlands & Engels; Duits is een plus
* Zeer gevarieerde job met heel wat verantwoordelijkheid en uitdaging!

Via Hays Zaventem

Staat 31 dagen op Jobat.be

Kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging als Project Engineer binnen de technische automotive productie? Ben je in het bezit van een diploma industrieel ingenieur? Lees dan zeker verder! Hays Engineering & Technology is voor een internationale klant, actief in de automotive, op zoek naar een Project Engineer. Deze klant is gelegen in de regio rond Leuven.

PROJECT ENGINEER AUTOMOTIVE

Functieomschrijving

Als Project Engineer zal je instaan voor de ontwikkeling en het vrijgeven van producten op de aftermarket. Concreet ga je instaan voor het coördineren van applicatieprojecten, waarbij je nauw samenwerkt met betrokken partijen zowel intern als extern (Intern: ontwikkeling, productie, kwaliteit, logistiek. Extern: marketing, productie in Oost-Europa en China). Jouw takenpakket zal bestaan uit het samenstellen van nieuwe oplossingen op basis van huidige en bestaande producten. Indien nodig zal je nieuwe delen gaan bedenken en uitwerken om op nieuwe voortuigen te kunnen toepassen. Ook bij de testfase zal je actief betrokken worden: testplannen en testertermijnen zal je gaan aftemmen met de tesgroep op basis van klantspecificaties. Tot slot zal je sporadisch gaan ondersteunen bij het bewerken van klachten (8D's), in samenwerking met de kwaliteitsdienst. Kortom biedt deze klant je een ontzettend gevarieerde rol waarbij je continu bijleert en zichtbaar bijdraagt aan de producten.

Profiel

Als Project Engineer Automotive ben je voor deze rol in het bezit van een diploma industrieel ingenieur. Ervaring in een projectmatige omgeving binnen een internationale organisatie is een zeer grote plus. Kennis van CAD en SAP is belangrijk. Als persoon ben je iemand communicatief, durf je initiatief te nemen en werk je graag in team. Tot slot is naast Nederlandse kennis ook kennis van het Engels vereist; een basiskennis Duits is een plus.

Aanbod


Onze klant biedt een zeer uitdagende job met verantwoordelijkheid in een internationale omgeving. Ondersteuning van jouw persoonlijke groei staat centraal. Daarnaast staat er een zeer mooi salarispakket tegenover jouw prestaties, aangevuld met heel wat extralegale voordelen.

Voel je je geprikkeld om in een internationale onderneming aan de slag te gaan als Project Engineer Automotive? Upload dan snel je cv online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer heel eenvoudig met je LinkedInprofiel op onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures binnen Engineering kan je contact opnemen met Dieter Bellemans van HAYS Engineering & Technology op 02 709 84 39 of via LinkedIn. We bekijken samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!

Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Mechanica / Werktuigkunde' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.