Terug naar zoekresultaten
Cultuurconnect

Project- en supportmedewerker digitale bibliotheek (voltijds)

We zoeken een echte migratiesurfer!

Bij Cultuurconnect

Staat 17 dagen op Jobat.be

Cultuurconnect (http://www.cultuurconnect.be) is een labo omgeving en digitale dienstenleverancier voor openbare bibliotheken, cultuurcentra en gemeentelijke cultuurdiensten in hartje Brussel, vlakbij het centraal station. We zoeken er samen naar oplossingen voor de digitale uitdagingen vanuit de overtuiging dat deze cultuurhuizen ook in de digitale samenleving een belangrijke rol kunnen spelen in het versterken van mensen en de samenleving. Succesvolle digitale experimenten schalen we op tot kwalitatieve diensten die we aanbieden aan de hele sector.

 

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team (45-tal enthousiaste collega’s) dat multidisciplinair werkt en pakken deskundigheid en veel gezond verstand combineert om een succes te maken van haar ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief.

Krijg jij het aangenaam warm bij deze termen? Lees dan zeker verder.

Project- en supportmedewerker digitale bibliotheek (voltijds)

Functieomschrijving

We starten komende maanden aan zeven migratiegolven om verschillende gemeentelijke en provinciale bibliotheeksystemen naar één Vlaams bibliotheeksysteem te migreren (http://www.cultuurconnect.be/diensten/eengemaakt-bibliotheeksysteem).

We zoeken een project- en supportmedewerker die in afstemming met de implementatiemanager en de andere project- en supportmedewerkers de golf van analyse, inrichting, datamigraties, opleidingen, nazorg en support voor tientallen bibliotheken kan trotseren.

Je vindt de functieomschrijving hier: http://www.cultuurconnect.be/vacature-project-supportmedewerker-digitale-bibliotheek

Profiel

Ben jij een vlijtige bachelor of master met een feeling voor softwareconfiguratie, een fijne neus voor data en een scherp oog voor detail? Werk je graag gestructureerd en nauwgezet? Schrik je er niet voor terug om met bibliotheekmedewerkers een gesprek aan te gaan en waar nodig knopen door te hakken? Hou je van teamwork en zoek je een job in een bruisende omgeving met veel uitdagingen?

Aanbod

Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. En je hoeft geen mantelpakje noch das te dragen.
 
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Vlakbij station Brussel-Centraal
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.