Terug naar zoekresultaten

Project Coordinator

Bij Smals

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Project Coordinator

Functieomschrijving

Als Project Coordinator start je projecten op en volg je de overeengekomen normen omtrent technologie, timing, kwaliteit en budget. Hiervoor voer je businessanalyses uit om de informatiebehoeften en -diensten in nationale overheidssectoren in kaart te brengen.
Je fungeert als spilfiguur in de lopende projecten en je staat in voor een duidelijke communicatie over zowel timing, de gebruikte technologieën, de kwaliteit als het budget tussen alle partners. Je verzorgt eveneens de planning van de IT projecten, waarbij je alert bent voor de noden van de verschillende actoren. Je verspreidt ook systematisch de relevante informatie over je lopende projecten.
Om op een doordachte manier te argumenteren betreffende de gegevensuitwisseling, volg je de trends in de informatietechnologie en de evoluerende wetgeving op.
Je neemt verschillende strategische opdrachten voor je rekening. Zo heb je aandacht voor tevredenheidsenquêtes, het bestuursplan, prioriteitenbepaling, balanced score cards en interne controle.

Profiel

Je hebt een universitair diploma behaald, bij voorkeur in ICT, en beschikt eveneens over minimum 5 jaar ervaring in het beheer van projecten.
Je bent vertrouwd met de socialezekerheidssector en met de werking en structuur van de sociale zekerheid.
Je hebt verantwoordelijkheidszin en bent klant- en resultaatgericht.
Je werkt methodisch en georganiseerd, weet prioriteiten te stellen en slaagt erin de verschillende betrokken partijen van een project te coördineren.
Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en kan goed onderhandelen.
Je drukt je vlot uit in het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Smals

Alle jobs Project management

Populaire jobs in Project management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.