Terug naar zoekresultaten
Blake & Partners

Project coördinator-Vlaanderen-Telecom achtergrond!

Via Blake & Partners

Dit gerenommeerd IT bedrijf met meer dan 250 medewerkers staat bekend om meer dan 16 000 verschillende klanten te ondersteunen met hun expertise in 4 domeinen: IT solutions, Unified Communications & Collaboration, Document & Visual solutions en Connectivity solutions.

Momenteel zijn zij op zoek naar een project coördinator die een achtergrond heeft in de telecomwereld. Kennis van Mitel toestellen wordt beschouwd als enorme plus!

Project coördinator-Vlaanderen-Telecom achtergrond!

Functieomschrijving

Jobomschrijving

 • Je zal projecten toegewezen krijgen die zijn binnengehaald door het commerciële departement. Je zal het project begeleiden en coördineren. Dit houdt in van het sturen van de provider, het geven van trainingen en de sales kant hoort er ook bij. Het in orde maken van je documentatie (pm verslag, netwerkdiagram,…) behoort ook tot je verantwoordelijkheden.
 • Je hebt de leiding over een team van telecom engineers (3-5 personen). Jij zelf rapporteert naar de IT Operations manager.
 • Als project coördinator onderhoud je zelf je kennis van Mitel producten en andere relevante technologieën in de telecomsector. Bovendien voer je ook technische voorbezoeken uit en volg je de customer complaints

Profiel

Profiel

 • Je hebt reeds ervaring als telecom engineer en je wil de stap zetten naar een functie met meer verantwoordelijkheid. Ben je al een project coördinator? Dan is dit zeker een pluspunt maar geen noodzaak.
 • Je kan klantgericht te werk gaan en je bent elk probleem net voor. Zo ben jij ook dé contactpersoon en specialist voor de klant!
 • Met welke technologieën zal jij in aanmerking komen? Een goede basis van onderstaande technologieën is zeker meegenomen. Geen kennis van? Geen probleem, dan krijg jij gewoon daar dé specifieke opleiding! (Alcatel OXE, VoIP, IP, ISDN, SIP, Data/ Netwerken)

Aanbod

Aanbod

 • Een salarispakket dat kan oplopen tot €85.000 op jaarbasis. Dit aangevuld met een wagen met tankkaart, certificate, verzekeringen, maaltijdcheques, bonussen & noem maar op! Jouw kennis en expertise worden beloond!
 • Naast je leiderschapsrol , kom je terecht in een jong & dynamisch team waar er ook ruimte is voor andere teamactiviteiten! Je zal niet aanzien worden als een nummertje!
 • Je komt terecht bij een grote speler die zeer bekend is in de IT wereld en waar IT oplossingen bieden aan klanten hun core business is! Het bedrijf ademt IT dus!

Heb jij zin om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen? Solliciteer dan nu via de link! Een kennismakend gesprek kan, in samenspraak met jouw beschikbaarheden, snel ingepland worden!

Keywords: system engineer, Windows, projecten, geronommeerd bedrijf, certificaten, opleidingen, consultancy & intern, allemaal IT specialisten bij elkaar

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Systeemanalyse' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.