Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 15

Volgende

Project Coordinator Health Sector

Smals | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Project Coordinator Health Sector

Functieomschrijving

Als Project Coordinator leid je het project BelRAI zodat de afgesproken projectdoelstellingen worden gerealiseerd. Via het instrument BelRAI kunnen de zorgverleners op een gestandaardiseerde en wetenschappelijk onderbouwde manier de graad van zelfredzaamheid of zorgbehoevendheid van patiënten evalueren en die informatie met andere zorgverleners delen.
In deze context is het jouw rol te garanderen dat de toepassing wordt getest en verbeterd en dat ze mee evolueert met de behoeften en de geldende wetgeving. Je neemt ook initiatieven om de implementatie te faciliteren en het correcte gebruik van BelRAI in de verschillende sectoren van de zorg en hulp aan personen te garanderen.
Concreet maak je in overleg met de sponsor de projectfiche op om de verschillende fases en hun realisatie volgens de afgesproken planning, budget en kwaliteit gedetailleerd te kunnen opvolgen.
Je organiseert de projectvergaderingen en brengt de juiste mensen rond de tafel om het project te laten vooruitgaan.
Daarnaast volg je de meest recente evoluties en de nieuwigheden in de geldende wetgeving op om op een doordachte manier te kunnen argumenteren in de besprekingen met de verschillende partners.
Je motiveert, coördineert en stuurt het BelRAI-team aan en waakt over een goede verdeling van de taken.
Je volgt de realisatie van de projectproducten op en bewaakt de kostprijs van het project.
Je rapporteert regelmatig aan de sponsor, aan de stuurgroep en aan de program manager van het plan e-Gezondheid.
Je schat de projectrisico’s in en neemt corrigerende maatregelen zoals afgesproken met de stuurgroep.
Je coördineert het beheer van alle informatie in het project en zorgt ervoor dat alle projectmedewerkers de nodige informatie toevoegen aan het project op een centrale locatie (systeem SharePoint).

Profiel

Je hebt een universitair diploma behaald, bij voorkeur in ICT of in het gezondheidsdomein, en beschikt over minimum 5 jaar ervaring in het beheer van complexe projecten.
Je hebt een goede kennis inzake projectmethodologieën en hebt ervaring met het formuleren en uitvoeren van een implementatieplan voor complexe projecten of programma's.
Principes zoals informatieveiligheid, toegangsbeheer, authentieke bronnen, comité informatieveiligheid, databasebeheer, GDPR, standaardisatie en terminologie zijn je bekend.
Je beschikt over een goede ICT background en bent vertrouwd met concepten zoals lifecycle en release management.
Kennis van de informatica-systemen binnen de gezondheidszorg en van het plan e-Gezondheid is een troef.
Je hebt verantwoordelijkheidszin en bent klant- en resultaatgericht.
Je werkt georganiseerd, weet prioriteiten te stellen en je slaagt erin de verschillende betrokken partijen van een project te coördineren.
Je hebt uitstekende communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en kan goed onderhandelen en organiseren.
Je weet de teams betrokken bij de projecten te motiveren en te coördineren, bent in staat om een gebruikersgroep aan te sturen en in team te werken met de partners van e-Gezondheid.
Je drukt je moeiteloos uit in het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Smals?

Volg dit bedrijf

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren baanbrekende projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud.

Samen met meer dan 1850 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid en is zij al 11 jaar op rij een Top Employer!
 

Ontdek al onze vacatures op www.smals.be/jobs
 

Smals

Fonsnylaan 20, 1060 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

Geschiedenis studeren, informaticus worden: de roeping van de IT'er

Almaar meer mensen die in de IT terechtkomen, hebben studies gedaan die totaal niks met die sector te maken hebben. Door (een combinatie van) toeval, avondstudies en interesse worden ze pakweg systeembeheerder of Java-programmeur. Jonathan Barbier en Jens Vanden Meersschaut zijn hier twee voorbeelden van.

Lees meer

Young Graduate Pieter: ‘Voldoening komt op de eerste plaats'

Pieter De Bie is sinds twee maanden aan de slag als Java developer bij IT-dienstenleverancier Smals. "De bereikbaarheid zit goed, net als het loon en de jobinhoud, maar het belangrijkste vind ik de voldoening die ik uit mijn werk haal."

Lees meer

Smals biedt werknemers langetermijnperspectief: ‘4,1 miljoen euro geïnvesteerd in opleiding’

Smals is een buitenbeentje in de IT-wereld. Het is een vzw die enkel diensten levert aan overheidsbedrijven. Voor aandelenopties hoef je er niet aan te kloppen, wel voor een job met een grote maatschappelijke impact. “Hier draait alles rond werk, gezin en gezondheid.”

Lees meer

Passwerk leidt mensen met autisme op tot softwaretester

ICT-dienstverlener Smals werkt sinds begin dit jaar samen met Passwerk, een softwarebedrijf dat mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) opleidt tot softwaretesters. Jimmy draait zo al een half jaar mee bij Smals.

Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.