Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 17

Volgende
Hudson Belgium NV

PROJECT ASSISTANT

MET PASSIE VOOR SERVICE EN KWALITEIT

Via Hudson Belgium NV | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.
 
Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.
 
Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Ter ondersteuning van ons internationaal Research & Development team in Gent zijn wij op zoek naar een (m/v):
 
PROJECT ASSISTANT
MET PASSIE VOOR SERVICE EN KWALITEIT
 
Het marktleiderschap van Hudson is onder meer gebaseerd op state-of-the-art HR methodologieën en selectie-, assessment- en ontwikkelingstools die door de eigen Research & Development afdeling ontwikkeld worden. Als assistant in deze afdeling ondersteun je, samen met je collega-assistants, een team van 35 personen, bij de administratieve coördinatie en oplevering van prestigieuze HR projecten voor nationale en internationale klanten.

PROJECT ASSISTANT

Functieomschrijving

 • Binnen de R&D afdeling sta je mee in voor de administratieve ondersteuning van consultants, IT developers en hun management. Jouw takenpakket is zeer divers en omvat onder meer de logistieke ondersteuning van trainingen, het vakkundig nalezen, afwerken en lay-outen van documenten, het coördineren van agenda’s en interne en externe meetings, het organiseren en opvolgen van vergaderingen, het administratief afwerken van offertes en dergelijke meer.
 • Je speelt als project assistant een cruciale rol in één of meerdere klantenprojecten. Zo ondersteun je een project op alle mogelijk vlakken, zowel administratief, organisatorisch als creatief. Je bent in die projecten vaak het eerste aanspreekpunt voor de klant en draagt met jouw professionaliteit bij tot de op- en uitbouw van een (h)echt partnership. Je denkt kritisch mee met de projectleider, zorgt voor je eigen inbreng en reflecteert over mogelijke verbeteringen.
 • Je bent lid van een sterk en dynamisch administratief team, waarin iedereen een specifieke rol vervult, maar waarin ook nauw samengewerkt wordt. Je springt bij waar nodig en bent een goede teamspeler.

Profiel

 • Je houdt van multitasken. Plannen en organiseren is jouw tweede natuur en je levert ook als het snel moet gaan een kwalitatief hoogstaande service.
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid en laat je niet uit het lood slaan door onvoorziene omstandigheden, je bent hands-on en neemt initiatief.
 • Je hebt minstens een Bachelor diploma, met een 4-tal jaar relevante werkervaring en je houdt ervan in een internationale context te werken. Software & IT tools schrikken je niet af, integendeel, en MS Office heb je onder de knie. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en het Engels. Een goede kennis van het Frans is een pluspunt.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?
 
Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE769149 naar hr.careers@jobs.hudson.com
Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte
Moutstraat 56 l 9000 Gent
Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com
 
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Management assistant / secretariaat
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Gent (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.