Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 27

Volgende

PROJECT ARCHITECT VOORTRAJECT

? Brussel
? Min. 8 jaar ervaring als architect
? Retail nieuwbouw & renovatie

Hoofdspeler in de voedings- en distributiesector | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een hoofdspeler in de voedings- en distributiesector, zoeken wij vanuit Hays Construction & Property een kandidaat die uitkijkt naar een nieuwe job als projectarchitect.

PROJECT ARCHITECT VOORTRAJECT

Functieomschrijving

Als architect werk je mee aan het ontwerp van retailomgevingen en kantoorruimtes; het betreft zowel nieuwbouw als renovatie. Het team waar je in terechtkomt bestaat uit 3 architecten en een tekenaar. Je zit samen met de interne klanten en vertaalt hun noden in een haalbaar project inzake timing, kwaliteit en budget. Hieropvolgend sta je in voor het verkrijgen van de nodige bouw- en milieuvergunningen. Tijdens zowel de studie- als uitvoeringsfase werk je over de verschillende departementen heen met de projectmanagers. Je stelt mee het lastenboek en de richtlijnen op ter realisatie van de verschillende projecten.

Profiel

De ideale kandidaat bezit een masterdiploma en heeft minimum 8 jaar ervaring als architect in een gelijkaardige functie. Je hebt reeds actieve kennis van de regelgeving in de verschillende regio's in België. Autocad en Sketchup kennen voor jou geen geheimen. Naar persoonlijkheid toe ben je accuraat & efficiënt, maar daarnaast ook sociaal en communicatief. Verder heb je een perfecte kennis van het Nederlands en kan je je goed behelpen in het Frans.

Aanbod

Onze klant voorziet voor deze rol een vast contract inclusief extralegale voordelen. Men investeert sterk in de werknemers en biedt veel mogelijkheden aan m.b.t. opleidingen, mobiliteit en doorgroei.

Ben jij de projectarchitect waar we vandaag naar op zoek zijn? Solliciteer online of contacteer Maxime Janssens van Hays Construction & Property Zaventem via 02/709.84.20.

Interesse?

Hays Zaventem
Maxime Janssens
0470994288
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.