Terug naar zoekresultaten

Programmeur .NET

252734806

Via AGO Jobs & HR

Nog 1 dag om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Programmeur .NET

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gelegen tussen Ieper en Roeselare zijn we op zoek naar een .NET developer. Dit bedrijf streeft naar een zo goed mogelijke oplossing op vlak van hardware, software en/of webhosting. Als programmeur krijg je een aantal softwareprojecten toegewezen. Eerst voltooi je deze projecten onder supervisie van een ervaren collega. Daarna kan je aan de slag met eigen projecten. Na het peilen bij de klanten naar hun noden en behoeften, analyseer je de bestaande situatie en stel je vervolgens oplossingen op maat voor. Afhankelijk van de situatie werk je vanuit je eigen kantoor of bij de klant ter plaatse om zo software en applicaties op maat te ontwikkelen.

Profiel

Met een IT-gerelateerd bachelordiploma heb je idealiter kennis van .NET en JavaScript, ervaring is een pluspunt. De nieuwste ontwikkelingen volg je op de voet en je staat steeds klaar om nieuwe zaken bij te leren. Aangezien je projecten van A tot Z begeleidt, verwachten de klanten dan ook een zelfstandige aanpak gecombineerd met goede organisatorische skills. Vanzelfsprekend staat jouw analytisch vermogen op een hoog niveau en weet je elke uitdaging om te toveren tot een pasklare oplossing.

Aanbod

Bij dit bedrijf kan je voltijds of 4/5 aan de slag. In beide gevallen wordt er voorzien in een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.