Terug naar zoekresultaten

Programmeur / Electrical & Software Engineer - Regio Lokeren

428994037

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Programmeur / Electrical & Software Engineer - Regio Lokeren

Functieomschrijving

Voor onze klant in het Waasland zijn wij op zoek naar een Software and Electrical Engineer. We zijn op zoek naar iemand die deels interesse heeft in IT en deels in de automatisatiewereld. Afhankelijk van wat jouw het meeste interesseert kan je je uiteraard naar de toekomst toe wel meer verdiepen in het ene of het andere. Jouw takenpakket: Enerzijds sta je in voor de programmatie van het HMI gedeelte van Siemens in een WinCC omgeving. Aansturen van de emailserver of gebruik van een bepaalde app op een tablet zijn zaken waarmee je bezig kan zijn. Het belangrijkste hierbij is dat je een duidelijke structuur opmaakt zodat het zowel voor jezelf als voor anderen makkelijk bruikbaar maakt en aanpasbaar is voor verschillende doeleinden. Anderzijds zal je ook kunnen meewerken aan bepaalde taken binnen de automatisatieafdeling. Dit uiteraard afhankelijk van jouw interesse. Mogelijke taken in deze afdeling zijn elektrisch tekenen, ontwerpen met Eplan, PLC's programmeren en dergelijke meer. Je zal ook instaan voor het implementeren van nieuwe technologieen zodat huidige installaties naar een hoger niveau kunnen gebracht worden. Afhankelijk van je kennis en interesse sta je, indien nodig, eventueel in voor de eerstelijns IT-ondersteuning.

Profiel

Je behaalde minstens een professionele bachelor in een technische richting. Bij voorkeur elektrciteit-elektronica, elektromechanica- automatisatie, ICT-elektronica. Andere technische studierichtingen kunnen mits de juiste motivatie ook in aanmerking komen. Zowel ervaren kandidaten als schoolverlaters zijn welkom bij deze firma. Je hebt een sterk technisch en analytisch inzicht. Je hebt kennis en zeker al een eerste ervaring met WinCC. Kennis van E-plan en PLC programmatie is zeker een troef. Je kan goed overweg met sociale media. Je wenst graag projectmatig / gevarieerd te werken en je hebt oog voor detail. Je bent leergierig, communicatief. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je kan zowel vlot Nederlands als Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiele KMO. Je krijgt een uitdagende functie met heel wat verantwoordelijkheid aangeboden en de kans om mee te bouwen aan de verdere groei van de firma. Het bedrijf biedt kansen en moedigt initiatief zeker aan. Daarnaast krijg je een competitief loonpakket met een aantal extra legale voordelen
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Project management

Populaire jobs in Project management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.