Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 60

Volgende
Vertico IT-Solutions bvba

Programmeur-Analist

Software-ontwikkelaar

Bij Vertico IT-Solutions bvba

Staat 4 dagen op Jobat.be

Vertico IT-solutions is een niche-gericht bedrijf dat reeds meer dan 30 jaar aktief is in gepersonaliseerde automatiseringen. Door de persoonlijke klantenaanpak, gecombineerd met sector know-how en vooral een pak ervaring kan ons bedrijf met trots rekenen op de samenwerking met vele honderden klanten die door hun aanwezigheid in hun niche een gemeenschappelijke automatiseringsbedrijf erg kunnen appreciëren.

Programmeur-Analist

Functieomschrijving

We zijn dringend op zoek naar iemand die programmeert en analyseert met passie voor de job. Als aktief project kernmedewerker ben je bezig met programmatie maar ook met de praktische implementatie in samenwerking met jouw collega’s. Teamwerk is een fundamenteel begrip dat jou zowel supporteert als motiveert. Als teamspeler ga je graag bij cliënteel op bezoek om praktische feed-back te realiseren. Je komt ook in contact met de ruime entourage van toeleveranciers en partners van het cliënteel en wordt een sleutelfiguur in de informatieoverdracht.

Profiel

Je hebt ervaring in het programmeren in verschillende omgevingen? Je bent schoolverlater maar voelt van nature uit dat programmatie je passie is? Je organiseert graag dingen en werkt graag met mensen samen? Je bent niet bang van soms op klantenbezoek te gaan op locatie in België? Je jan je goed behelpen bij onze Franstalige klanten? Je zoekt stabiel werk in file-luwe locatie? Je houdt ook van variatie? Dan is deze job echt iets voor jou!
 

Aanbod

Wij bieden je een voltijdse job met contract van onbepaalde duur. Een aantrekkelijk salaris,  een firmawagen, extralegale voordelen, onkostenvergoeding en  eco-cheques. Bovendien beloont het succesvol project waaraan jij meewerkt je op termijn met extra doorgroeimogelijkheden.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Sint-Gillis-Waas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.