Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 9

Volgende

PROFIT CENTER MANAGER

* Profit Center Manager
* Ondernemer
* Master met ervaring

Via Vynckier Tools

Staat 5 dagen op Jobat.be

Vynckier Tools is een belangrijke verdeler van machines en gereedschappen voor de industrie, actief in de Benelux met hoofdzetel en logistiek centrum in Moeskroen. Het bedrijf biedt zijn klanten een assortiment aan voor een volledige en professionele inrichting van hun werkplaats. Het productengamma bestaat uit 3 grote clusters: handgereedschappen, totaaloplossingen voor elke werkplaats en metaal- en houtbewerkingsmachines.

PROFIT CENTER MANAGER

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie van Profit Center Manager bij Vynckier Tools ben je verantwoordelijk voor het productmanagement van de aan jou toegewezen productgroep. Je analyseert de markt en de mogelijke groeiopportuniteiten en vertaalt deze naar concrete commerciële en marketingacties. Daarnaast actualiseer je de producttechnische informatie en geef je hierover input aan het verkoopteam. Je geeft input aan de marketingafdeling in verband met commerciële acties, website, catalogus en drukwerk en houdt toezicht op de uitvoering ervan. Samen met de aankoopafdeling sta je in voor de samenstelling van het productenpakket. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in de commerciële contacten met key accounts. Je rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur.

Profiel

De ideale kandidaat voor deze vacature behaalde een masterdiploma richting Handelswetenschappen, Handelsingenieur, TEW, ingenieur mechanica, … en kan minimum 5 jaar ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie. Je bent een ondernemer die opportuniteiten ziet en die als een volwaardig manager verantwoordelijk is voor zijn/haar productgroep om deze op de meest rendabele manier op de markt te brengen. Verder ben je meertalig (NL/FR/EN) en beschik je over een technische affiniteit. Je bent zelfstandig, communicatief, commercieel en analytisch ingesteld.

Aanbod

Onze klant biedt jou een uitdagende job met ruimte voor initiatief in een aangename en dynamische werksfeer. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket.

Ben jij de gemotiveerde Profit Center Manager voor Vynckier Tools? Heb je interesse in deze job? Laad dan je cv online op of contacteer Ann Fossé van Hays Brugge.

Doornik - Ath - Moeskroen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Product management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Doornik - Ath - Moeskroen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Product management' jobs in Doornik - Ath - Moeskroen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.