Terug naar zoekresultaten

PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN

383272897

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN

Functieomschrijving

Je komt terecht op de afdeling 'Afwerking', waar de producten hun laatste wijzigingen ondergaan: gedrukt vel wordt etiket. Je ben kwaliteitscontroleur: drukvellen losschudden, kwaliteitsproblemen identificeren en vellen stapelen voor verdere afwerking vallen onder jouw takenpakket. Als productiemedewerken controleer en bandeer je etiketten. Je telt het aantal etiketten per doos en stapelt de afgewerkte dozen op paletten. Je input in het computersysteem. Ook leer je de machine bedienen om bedrukte vellen te versnijden tot het gewenste eindresultaat. Hiervoor krijg je een grondige opleiding on the job.

Profiel

Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Ook ben je leergierig en heb je de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Daarbij ben je positief ingesteld en maak je graag deel uit van een team. Tot slot ben je bereid om in twee ploegen te werken.

Aanbod

Een job in een wereldwijd succesvolle onderneming met een erg familiale, open werksfeer. Je komt terecht in een bedrijfscultuur die als kernwaarden flexibiliteit, leervermogen, open communicatie en werken in team draagt.
Een grondig opleidingstraject, om je vertrouwd te maken met de organisatie, en een competitief loon worden je aangeboden.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Maldegem

Alle jobs Operator kunststofverwerking

Populaire jobs in Operator kunststofverwerking:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Operator kunststofverwerking
  • Sector: Uitgeverijen en Drukkerijen
  • Maldegem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator kunststofverwerking' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.