Terug naar zoekresultaten
Aanwervingshuis

Productie-assistent (ref. 3780)

Via Aanwervingshuis

Staat 13 dagen op Jobat.be

Onze klant, Finipur bvba te Deerlijk, is gespecialiseerd in het finishen en coaten van textiel zoals nonwovens, weefsels en breisels die hun toepassing vinden in vele industrieën, zoals de automobiel- en vliegtuigindustrie. Finipur kan uitpakken met hun vooruitstrevende kennis en de positie die ze innemen in de markt van het maatwerk. Om hun team van
50 medewerkers verder uit te bouwen zijn ze op zoek naar een m/v:

 

Productie-assistent (ref. 3780)

Functieomschrijving

als productie-assistent heb je een ondersteunende rol binnen het coatingproces. Enerzijds assisteer je actief de afdelingsverantwoordelijke op de werkvloer. Anderzijds sta je in voor de administratieve ondersteuning van de productiemanager en –planner. Je bent verantwoordelijk voor het vlot verloop van de productievoorbereiding en –uitvoering.

Profiel

Je weet als geen ander prioriteiten te stellen. Je kan zelfstandig werken, maar communiceert vlot naar alle betrokken partijen. 
 

Aanbod

de nadruk op kwaliteit en maatwerk zorgt voor een gevarieerde functie met uitdaging. In deze boeiende nichesector, krijg je een interne opleiding om jouw kennis tot coating sterk uit te breiden. Er is ruimte voor een groeiend takenpakket binnen jouw interessegebied. Door de collegiale sfeer en het open bureau zijn de communicatielijnen vlot en kunnen er snel beslissingen worden genomen. Jouw inzet en betrokkenheid worden beloond binnen een gedreven en dynamisch team en dit in een mensgericht Finipur.
 
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 47 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Verantwoordelijke productieproces
  • Sector: Textiel, Leder en Kledij
  • Deerlijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / Meestergast / Ploegleider, Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.