Terug naar zoekresultaten

Procurement Officer Regio Wetteren

383598083

Via AGO Jobs & HR

Staat 5 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Procurement Officer Regio Wetteren

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio wetteren zijn we op zoek naar een procurement officer. Als Procurement Officer ben je de rechterhand van de verantwoordelijke aankopers en sta je samen met je collega?s in voor het implementeren en opvolgen van aankoopaanvragen, bestellingen, en volg je leveranciers op. Dit alles in lijn met het algemeen geldend aankoopbeleid en procedures. In deze functie: ? beheer je aankoopaanvragen ? ben je de drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en neem je hiervoor de nodige acties binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen ? neem je een helpdesk functie en support op voor de processen en systemen binnen aankoopaanvragen ? sta je in voor het masterdatabeheer ? verzorg je de operationele rapportering/dataverwerking ? verleen je support aan de Catergory Purchasers en draag je bij tot optimalisatieprojecten

Profiel

Je hebt minimum een Bacheloropleiding gevolgd in een relevante richting met 3-5 jaar ervaring in een aankoop of logistieke functie.
Je bent vlot tweetalig Engels /Nederlands; Kennis van Frans en Duits is een troef.
Je kan omgaan met een sterk gevarieerd takenpakket waarbij je zowel in team als zelfstandig dient te werken. Dit vraagt de nodige flexibiliteit.
Je bent stressbestendig en benadert de zaken pro-actief.
Je bent een problem solver en verliest hierbij het uiteindelijke doel niet uit het oog. Je doet de nodige voorstellen voor verbeteringen en werkt actief mee aan het omzetten hiervan.
Je bent nauwkeurig, maar behoudt eveneens het overzicht. Hierbij balanceer je tussen detail en helikopterview. Analytisch denken is hierbij een basis.
Door je centrale rol binnen de organisatie is goede communicatie essentieel, zowel intern als extern.

Aanbod

We bieden je een boeiende functie in een bloeiende firma!
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.