Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 7

Volgende
ExxonMobil

Process Operator – Antwerp Polymers Plant

Bij ExxonMobil

Staat 15 dagen op Jobat.be

ExxonMobil is één van de grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasmaatschappijen ter wereld.

Chemische stoffen zijn de bouwstenen van de natuur. Die chemische bouwstenen (of moleculen) worden door creatieve wetenschappers tot talloze alledaagse producten getransformeerd.

ExxonMobil Chemical Belgium produceert in zijn fabrieken in Zwijndrecht en Meerhout twee soorten polyethyleen met een lage dichtheid - LDPE : homopolymeren en co-polymeren. Co-polymeren van polyethyleen worden gemaakt door tijdens het productieproces grondstoffen toe te voegen. Hierdoor krijgt het polyethyleen speciale eigenschappen. Bijna al het geproduceerde polyethyleen wordt verkocht op de Europese markten, maar export buiten Europa is ook belangrijk. LDPE kent een breed scala aan toepassingen. ExxonMobil Chemical levert haar producten aan een groot aantal industrieën. Homopolymeren worden voornamelijk gebruikt voor cacheerlagen op papier, karton, aluminiumfolie, verpakkingsfolie voor voeding en plastic draagtassen. Co-polymeren worden onder andere gebruikt in kleefstoffen, schoenzolen, wielen van kinderwagens en geluidsisolatie.
 

Process Operator – Antwerp Polymers Plant

Functieomschrijving

In de Antwerp Polymers Plant te Zwijndrecht hebben wij in onze process afdeling een 5-ploegensysteem lopen, met een shiftrooster van vroege, late en nacht prestaties. Als Process Operator ben je verantwoordelijk voor proces- en kwaliteitscontrole van de polyethyleenproductie. Daarnaast onderneem je actie bij alarmeringen en "upsets" in het proces en ben je tevens verantwoordelijk voor het opstarten en stoppen (vrijgeven voor onderhoud) van de verschillende reactoren en installaties, waarbij je de hoogste prioriteiten 'veiligheid, gezondheid en milieu' niet uit het oog verliest.

Profiel

Als nieuwe ExxonMobil medewerker heb je een stevige persoonlijkheid:  gemotiveerd en met zin voor initiatief.  Je bent leergierig met een passie voor techniek.  Je bent een teamplayer met een behoorlijke dosis flexibiliteit en je hebt oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. Je bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken. 
Je bezit een professionele bachelor in de richting elektromechanica, chemie, onderhoudstechnieken of (proces)automatisatie,  meet- en regeltechniek, elektronica of een A2 diploma met gelijkstelling door werkervaring.
Nederlands spreek je zeer vloeiend; Engels spreken en begrijpen vormt geen probleem.
 

Aanbod

Wij bieden een interessante en uitdagende functie, ontwikkelingsmogelijkheden en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Meet- & regeltechnicus
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Zwijndrecht (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Procesoperator chemie, Meet- & regeltechnicus' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.