Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 5

Volgende
Colruyt Group

Process Manager Service Center Prijs

Process Manager Service Center Prijs

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Process Manager Service Center Prijs

Functieomschrijving

In het Service Center Prijs realiseren we dagelijks de prijsstrategie van de winkelformules van Colruyt Group. Om de onderliggende processen en systemen future-proof te maken, loopt het programma Service Center Prijs 4.0. Jij speelt daar als process manager een cruciale rol in.

‘Colruyt Laagste Prijzen’, iedereen kent de woorden. Het team dat onze belofte aan de klanten elke dag waar maakt, is het Service Center Prijs. Deze afdeling organiseert alle prijsgebonden activiteiten en realiseert dus de prijsstrategie van Colruyt, OKay, Spar, Collishop, Dreamland, Dreambaby, Bio-Planet en Cru. Concreet nemen we prijzen op (online en offline), bepalen we verkoopprijzen en analyseren we prijsbewegingen in de markt om op basis daarvan strategisch en tactisch advies te geven. Jij maakt dus deel uit van het kloppende hart van ons bedrijf.

Om de laagste prijzen ook in de toekomst te blijven garanderen, zijn we gestart met een aantal grote projecten, die samen het ‘programma Service Center Prijs 4.0’ vormen. Dit programma is volop in de realisatiefase en groepeert een aantal belangrijke veranderingen, zowel in de software als in de processen met betrekking tot prijsbeheer. Processen zijn een belangrijk middel om verder te evolueren naar een efficiënte en effectieve organisatie waar mensen graag werken en waarmee onze partners graag en goed zakendoen. 

En daarom hebben we jou nodig: een procesverantwoordelijke die de eindverantwoordelijkheid draagt over de end-to-end prijsprocessen. Het is cruciaal om deze processen een zo kort mogelijke tijd te laten doorlopen en dus snel resultaten te kunnen leveren. Daarom focus je op het minimaal leefbaar product en creëer je daarvoor draagvlak.

Jouw functie draait rond 2 grote pijlers:

 • Processen inrichten, opvolgen en verbeteren: je stemt de processen van de verschillende prijsdiensten (planning, prijsopname, prijszetting, folderopname, kenniscentrum ...) op elkaar af, zodat onze partner-services zo efficiënt en doeltreffend mogelijk georganiseerd zijn. Om dat te doen, verwerf je een goed beeld van de business context en valideer je op basis daarvan concrete noden en high-level oplossingen. Je bewaart het overzicht en brengt gevolgen en mogelijke conflicten in kaart. Verder waak je er ook over dat de output van het project voldoende aansluit op de programmavereisten. Vanuit concrete cases werk je continu samen met de verschillende diensten binnen het Service Center Prijs en onze partners.
 • Programma/ Projectwerk: Je hebt een high-level, allesomvattend zicht op de processen binnen het Service Center Prijs en ondersteunt van daaruit het oplossen van problemen. Je beslist welke elementen in aanmerking komen voor het programma en signaleert aan het kernteam wanneer het framework van het programma niet gerespecteerd wordt. Verder faciliteer je de betrokkenheid van verschillende business stakeholders in het project en hou je rekening met hun specifieke noden.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

Profiel

 • Opleiding en ervaringJe hebt bij voorkeur een masterdiploma in een economische richting zoals bedrijfseconomie of handelswetenschappen. Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als process manager. Daarnaast heb je ook voeling met projectwerk en minstens affiniteit met een commerciële omgeving.
 • Analytisch & conceptueel vermogen – We verwachten dat je je verdiept in onze services en de manier waarop we georganiseerd zijn. Je creëert ook een visie voor de toekomstige procesorganisatie van onze afdeling.
 • Organisator - Je neemt verbeterinitiatieven die passen binnen het kader van de langetermijnvisie, zoals het stimuleren van samenwerking en het nadenken over onze werkmethodes.
 • Teamspeler – Je faciliteert de betrokkenheid van dienstchefs en medewerkers in de projecten van het programma, zodat er rekening gehouden wordt met hun behoeften en er draagvlak komt voor de veranderingen die het programma met zich meebrengt. Je coacht en ondersteunt hen in deze rol.
 • CommunicatieskillsJe verdedigt je standpunten vol overtuiging, maar het is niet ‘your way or the highway’: je staat open voor overleg. Bovendien netwerk je met gemak en communiceer je vlot met andere afdelingen.
 • Structuur en creativiteit Je werkt gestructureerd en resultaatgericht, maar kan ook out of the box denken.
 • Talenkennis – Je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands, Frans en Engels. Dat is belangrijk, omdat je veel in contact komt met collega’s van verschillende afdelingen.
 • DiscretieJe komt veel in aanraking met vertrouwelijke informatie. Je gaat hier discreet en professioneel mee om.

Aanbod

 • Variatie – Elke dag brengt iets nieuws: strategisch nadenken, operationele veranderingen op poten zetten, samenwerken met verschillende afdelingen … Uitdagingen genoeg!
 • Impact – Jouw inbreng rond de werkprocessen weegt door op strategisch en tactisch niveau.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • Een voltijds contract en zekerheid – Je gaat aan de slag bij Colruyt Group, een stabiele en groeiende familie van bedrijven.

Interesse?

Bernice Van Damme
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.