Terug naar zoekresultaten

PROCESS ENGINEER

Select HR Geel | Mol | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Kan je een TECHNISCH INGENIEURSDIPLOMA voorleggen? Of heb je relevante ervaring? Werk je daarnaast graag aan verbeteringsprojecten? Dan is de functie van PROCESS ENGINEER misschien wel iets voor jou.

Onze klant is gevestigd in Mol en is een innovatieve en dynamische onderneming met industriële charmes waar enthousiaste medewerkers samenwerken aan het succes van de onderneming. Zij kijken uit naar een Process Engineer.

Solliciteer via de link of contacteer Lore.Voet@selecthr.be // 014 56 50 00.

SELECT is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

PROCESS ENGINEER

Functieomschrijving

Takenpakket

Als process engineer sta je in voor het optimaliseren van het productieproces en het analyseren en oplossen van problemen in lopende producties. Je bent betrokken bij of verantwoordelijk voor diverse lopende verbeteringsprojecten, alsook bij de ontwikkeling en het testen van nieuwe coatings.
Je coacht de productiemedewerkers bij nieuwe procesontwikkelingen/-aanpassingen en rapporteert aan de manager van de afdeling en nauw samenwerken met het R&D-center.

Profiel

Profiel

 • Beschikt over een ingenieursdiploma, richting elektromechanica, werktuigkunde of elektrotechnieken met enkele jaren ervaring in procesbeheersing en diepgaande procesanalyse;
 • is geboeid door techniek en nieuwe ontwikkelingen in een internationale omgeving, vindt oplossen van complexe problemen een uitdaging;
 • streeft naar continu verbeteren en is innovatiegericht;
 • weet doordacht om te gaan met het doorvoeren van wijzigingen, neemt de nodige tijd om het complexe proces te leren kennen en volgt op lange termijn aanpassingen nauwgezet op;
 • kan zelfstandig de juiste prioriteiten stellen en weet de werkzaamheden optimaal te organiseren;
 • heeft goede communicatievaardigheden om met leidinggevenden en productiemedewerkers samen te werken en is vlot in het Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt;
 • uw creatief/analytisch denkvermogen, proactieve aanpak en enthousiasme zijn bepalende factoren.

Aanbod

Aanbod

Wanneer je aan de slag gaat bij onze klant, mag je een functie als Process Engineer verwachten met de nodige verantwoordelijkheid. Je krijgt de mogelijkheid om je reeds aanwezige technische kennis verder te ontplooien. Jouw verloning is afhankelijk van uw capaciteiten en ervaring.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Select HR Geel

Alle jobs Verantwoordelijke productieproces

Populaire jobs in Verantwoordelijke productieproces :

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Mol

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

 • Interim optie vast
 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Mol meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.