Terug naar zoekresultaten

Procesoperator - Volcontinu - Voeding sector - Tijdelijk tem december 2018

384994321

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Procesoperator - Volcontinu - Voeding sector - Tijdelijk tem december 2018

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant actief in de voeding en gelegen te Gent op zoek naar een procesoperator, dit om te werken in een volcontinu systeem. Doel van de functie is om het productieproces op te starten / op te volgen op basis van de planning en conform de vastgelegde instructies. Meer specifiek vallen volgende taken onder je verantwoordelijkheid: ? Je staat in voor de opstart van de machines. - Vanuit de controlekamer volg je heel nauwkeurig het verloop op van de processen. Dit doe je door het controleren van de parameters en het bijsturen van het proces bij vastgestelde afwijkingen. Indien er sprake is van een alarm, dan voer je de nodige interventies uit. ? Gezien de sector/ de activiteit van de firma (voeding), wordt er veel belang gehecht aan een goede hygiëne in de productie omgeving. ? Je volgt zeer correct en nauwkeurig de planning op voor het reinigen van de apparatuur/ de machines. ? Een groot deel van dit takenpakket is automatisch ingesteld en verloopt via voorgeprogrammeerde programma's, bedoeling is dat je het reinigingsproces voornamelijk opvolgt op een beeldscherm via grafieken. ? Je voert controles uit, zouden er afwijkingen optreden, dan probeer je de problemen op te lossen en ten slotte rapporteer je deze aan de verantwoordelijke. ? Hiernaast neem je stalen en voer je een aantal analyses uit op verscheidene tijdstippen in het productieproces. Deze resultaten worden genoteerd in een rapport. - Tot slot, sta je in voor het controleren van de werking van de technische apparatuur en het signaleren van technische storingen.

Profiel

Je behaalde een diploma van het technisch secundair onderwijs. Ervaring in de voeding of in de chemie als proces operator is een pluspunt. Je hebt sterke technische skills en feeling met een industriële productieomgeving. Je toont een grote interesse in complexe productieprocessen in de voeding. Je staat open om te werken in een volcontinu systeem (vroege/late/nacht/weekend) Je werkt graag constructief, je stelt verbeteringen voor en je werkt zeer correct/ nauwkeurig, Je hecht veel belang aan werken in team, aan het delen van informatie met collega's.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiel en goed presterend internationaal bedrijf. Je hebt een heel gevarieerde functie en je krijgt een intense opleiding waar je on-the-job leert van de verschillende collega?s. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van een collega tot maart 2018. Je krijgt een mooi salarispakket, nl 14,46 euro bruto. Hierboven op komt er een goed uitgewerkte betaling voor het ploegensysteem. De ploegpremies variëren afhankelijk van de shift (vroege, late of nacht) en van de dag in de week (weekdag, zaterdag of zondag). Hiernaast krijg je ook per gewerkte dag een maaltijdcheques ter waarde van 8,50 (waarvan bijdrage medewerker 1,59). Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs .
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Operator chemie of energie

Populaire jobs in Operator chemie of energie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Operator chemie of energie
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.