Terug naar zoekresultaten

Procesoperator - Volcontinu - Chemie - Direct vast contract

376209355

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Procesoperator - Volcontinu - Chemie - Direct vast contract

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een firma gespecialiseerd in het omzetten van natuurlijke vetten en plantaardige oliën in een gamma scheikundige producten op zoek naar procesoperatoren. Gezien een stijging in de productie, gaat de firma op zoek naar 4 extra procesoperatoren. Binnen deze functie sta je in voor het uitvoeren, controleren, opvolgen en bijsturen van de productiewerkzaamheden. Je volgt de processen op en stuurt ze via het geautomatiseerde systeem, loopt controlerondes, neemt stalen en doet metingen, voert verpompingen uit, maakt werkbons aan, voert kleine technische verrichtingen uit. Zo draag je bij aan een kwaliteitsvolle en veilige productie in de fabriek. Het betreft een technisch uitdagende job, aangezien er ongeveer 1 jaar opleiding wordt voorzien voor 1 installatie. Je doet er dus meerdere jaren over om alle installaties onder de knie te krijgen. Dit opleidingstraject is zeer correct en nauwkeurig uitgewerkt, hierdoor is het voor jou duidelijk hetgeen van jou wanneer wordt verwacht.

Profiel

Je hebt een diploma van het secundair onderwijs, binnen de afstudeerrichting chemie of binnen een meer technische afstudeerrichting. Dankzij je vooropleiding heb je een sterk technisch inzicht en een goede basiskennis chemie en fysica. Je bent communicatief vaardig, bereid de handen uit de mouwen te steken en houdt ervan in team te werken. Je hebt een sterk leervermogen en bent bereid bij te blijven leren. Gezien de firma actief is binnen de chemie, wordt er gewerkt in een volcontinu systeem.

Aanbod

Na een eerste gesprek met de HR verantwoordelijke, volgt er nog een tweede gesprek met de Meestergast om tot slot de selectie procedure af te sluiten met een deelname aan een assessment. Gezien de firma veel belang hecht aan het plaatsen van de juiste persoon in de juiste functie. Dit systeem werpt ook zijn vruchten af, er is weinig verloop binnen de firma en de anciënniteit binnen de firma ligt zeer hoog. Je krijgt dan ook direct een vast bediendecontract van onbepaalde duur. Een uitstekend verloningspakket aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen (o.a. hospitalisatieverzekering, groepsverzekering,..) en bijkomende verlofdagen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Operator chemie of energie

Populaire jobs in Operator chemie of energie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.