Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 7

Procesoperator - Optie Vast - Volcontinu

426266131

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Procesoperator - Optie Vast - Volcontinu

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio van Beveren zijn wij op zoek naar een proces operator. Als procesoperator sta je in voor het sturen, opvolgen en controleren van de productiemachines en productielijnen met als doel een product af te leveren dat voldoet aan de eisen van de klant inzake kwaliteit en productveiligheid. Uw takenpakket: Je staat in voor het correct voorbereiden en organiseren van de diverse apparatuur zodat de kwaliteit van het product optimaal is. Je zorgt voor een vlot verloop van de werkzaamheden door middel van voortdurende controle. Dit via het nemen van stalen en registratie van je proces. Je neemt gepaste maatregelen waar nodig. Je past de regels inzake hygiene (ISO - HACCP) correct toe zodat het product voldoet aan de strengste vereisten. Je draagt actief bij tot veilige werkomstandigheden aan en rond de machines. Je communiceert voldoende en zorgt voor een correcte ploegoverdracht.

Profiel

Je beschikt over een technisch of algemeen secundair diploma bij voorkeur in de richting landbouw, chemie of voeding. Je hebt kennis van de HACCP-normen. Je bent bereid om in een koude omgeving te werken. Je hebt een uitgesproken praktisch-technisch inzicht. Je bent nauwkeurig en stressbestendig. Je bent communicatief ingesteld en je kan goed in teamverband werken. Je spreekt zeer goed Nederlands. Je bent bereid om in een volcontinu systeem te werken. Dit wil zeggen dat je opeenvolgend werkt in de nacht, de late shift en de vroege shift. Hiertussen ben je steeds twee dagen thuis. Drie weekenden op vijf ben je aan het werk. Je beschikt over een eigen wagen. Een eerste ervaring als procesoperator is een meerwaarde.

Aanbod

Na een succesvolle interimperiode krijg je een vast contract van de firma. Je krijgt de nodige begeleiding en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen. Je hebt de mogelijkheid om zelfstandig te werk te gaan. Je komt terecht in een no-nosense bedrijfscultuur die ondernemerschap en persoonlijk engagement stimuleert. Je krijgt een mooie verloning (start aan 14.38 euro / uur ) met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van 7 euro en sociaal abonnement . Als ook kom je terecht in een groepsbonussysteem. Na het verkrijgen van een vast contract krijg je een hospitalisatieverzekering en aansluiting bij het sectoriaal pensioenplan.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Procesoperator chemie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.