Terug naar zoekresultaten

Procesoperator in de chemie - Topfirma te Gent

370433741

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Procesoperator in de chemie - Topfirma te Gent

Functieomschrijving

Voor een chemisch bedrijf in de regio van Gent is Ago Technics op zoek naar een procesoperator. Als operator sta je in voor de goede werking van de productie en de opslag van chemische producten. Tijdens de werken sta je onder toezicht van de plantmanager en de productiesupervisor. Je volgt steeds correct de veiligheidsmaatregelen op. Je staat tevens in voor de goede werking en het opvolgen van richtlijnen inzake veiligheid en milieuzorg. Je volgt de goede werking van de productie op via procescomputers met minstens om de twee uur controle van alle werkingsparameters en tweemaal per ploeg doe je een visuele controle in de volledige installaties. Bij storingen, incidenten of problemen verwittig je onmiddelijk de productieleiding. Indien er zich storingen of incidenten voordoen onderneem je de nodige maatregelen of acties. Je vult dagelijks het controleblad en verslagboek in. Je bent ook verantwoordelijk voor het proper houden van het gebouw en de installaties. Bij de ploegwissel neem je altijd kennis van het verslagboek om zo alle gebeurtenissen in andere ploegen op te volgen.

Profiel

De geschikte kandidaat is bereidt om in 3 ploegen/ volcontinu te werken en beschikt minstens over een A3-diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je bent flexibel ingesteld en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Bovendien heb je geen hoogtevrees. De procesoperator die we zoeken heeft ook basiskennis van Excel en Word. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in team te werken. Tenslotte draag je veiligheid hoog in het vaandel.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf waar je een voltijdse job krijgt aangeboden met optie vast. Je krijgt een competitieve verloning.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Operator chemie of energie
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.