Terug naar zoekresultaten

Procesoperator - Dag - Zwijndrecht

466075694

AGO Jobs & HR | Beveren-Waas | Interim, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Procesoperator - Dag - Zwijndrecht

Functieomschrijving

Voor een chemisch bedrijf gelegen in Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar een Procesoperator voor in de dagploeg. Je staat in voor de bediening van de productie-installatie om een kwalitatief hoogstaand product te maken in overeenstemming met de firmabeleidslijnen en de geldende veiligheids - en milieuvoorschriften. Je geeft ondersteuning aan de assistant day coördinator in het optimaal instandhouden van de installatie en het voorzien in de nodige arbeidsmiddelen met als doel een maximale rentabiliteit van de procesinstallatie te garanderen. - Je staat in voor het uitvoeren van het werk met economisch verantwoord gebruik van grondstoffen, energieën en middelen om een zeer efficiënte en continue productie te garanderen. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van preventieve onderhoudstaken zowel dagdagelijks als tijdens shutdowns. - Je past de bedrijfsprocedures en werkinstructies strikt toe met als doelt te voldoen aan de veiligheids -en milieueisen. - Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling.

Profiel

Je behaalde een A2 diploma in een technische richting (Electronica, Mechanica, Elektrotechniek,..), of gelijkwaardig door ervaring.
- Je beschikt over meer dan 2 jaar ervaring in de procesindustrie, als technieker of operator.
- Je beheerst vlot het Nederlands, en beschikt over een basiskennis Engels.
- Je beschikt over een affiniteit met automatisering.
- Je bent een teamplayer.

Aanbod

De firma biedt je de mogelijkheid om mee in te stappen in de nieuwe toekomst van het bedrijf. Naast actief deel uit te maken van hun uitbreidingsproject bieden zij jou ook:
Een marktconform salaris met extralegale voordelen, opleidingen en de kans om te investeren in persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Beveren
Grote Markt 10
9120 Beveren
Tel.: 03 750 91 91
Email: Beveren@ago.jobs
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.