Terug naar zoekresultaten

PROCESOPERATOR CHEMIE

366929529

Via AGO Jobs & HR

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

PROCESOPERATOR CHEMIE

Functieomschrijving

Voor onze firma gespecialiseerd in het omzetten van natuurlijke vetten en plantaardige oliën in een gamma oleochemische producten zoeken wij een procesoperator. Binnen deze functie sta je in voor het uitvoeren, controleren, opvolgen en bijsturen van de productiewerkzaamheden. Je volgt de processen op en stuurt ze via het geautomatiseerde systeem, loopt controlerondes, neemt stalen en doet metingen, voert verpompingen uit, maakt werkbons aan, voert kleine technische verrichtingen uit. Zo draag je bij aan een kwaliteitsvolle en veilige productie in de fabriek.

Profiel

Je genoot minimaal een opleiding Hoger Technisch Onderwijs. Je hebt sterk technisch inzicht en een goede basiskennis chemie en fysica. Je bent communicatief vaardig, bereid de handen uit de mouwen te steken en houdt ervan in team te werken. Je hebt een sterk leervermogen en bent bereid bij te blijven leren.

Aanbod

Een vast bediendecontract van onbepaalde duur. Een uitstekend verloningspakket aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen (o.a. hospitalisatieverzekering, groepsverzekering,..) en bijkomende verlofdagen.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator chemie of energie
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Evergem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.