Terug naar zoekresultaten Vorige

30 van 37

Volgende

Procesoperator - Chemie - Volcontinu - Uitdagend takenpakket

457035135

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 38 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Procesoperator - Chemie - Volcontinu - Uitdagend takenpakket

Functieomschrijving

Voor een chemisch bedrijf in de regio van Evergem/Gent is AGO technics op zoek naar een procesoperator. Uw takenpakket: Je volgt het productieproces, de energievoorzieningen op en je bewaakt de continuïteit van het totale proces. De voornaamste doelstelling is om op een veilige en efficiënte manier tot een kwalitatief eind product te komen. Je grijpt tijdig in bij storingen. Je voert labo-analyses uit met betrekking tot procesvariabelen om een optimale kwaliteit van het eindproduct te verzekeren. Je voert kleine onderhoudswerken uit. Je bent een back-up voor de laad- en losoperator. Je rapporteert aan de production manager.

Profiel

Je behaalde een bachelor in een technische richting zoals chemie, elektromechanica, procestechnieken, elektronica of je beschikt over een A2 met ervaring als procesoperator. Je spreekt de Nederlandse taal en beheerst ook de Engelse taal. Je werkt graag met procedures, processen en methodes en je bent probleemoplossend ingesteld. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een positieve teamgeest. Je werkt in een volcontinu ploegsysteem.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld via een maandcontract waarbij je na een viertal verlengingen een vast contract aangeboden krijgt. Je krijgt een grondige theoretische en praktische opleiding. Je krijgt een aantrekkelijk sarlarispakket in overeenstemming met kwalificaties, aangevuld met een mooi extra legaalverzekeringspakket, pensioensparen en maaltijdcheques. Ondanks je tewerkstelling in het volcontinusysteem bouw je heel wat verlof op. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijke CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.