Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 28

Volgende

PROCESOPERATOR 3 PLOEGEN

462676813

AGO Jobs & HR | Evergem | Interim, Voltijds

Staat 38 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

PROCESOPERATOR 3 PLOEGEN

Functieomschrijving

Voor een metaalbedrijf in de regio van Evergem zijn wij op zoek naar PROCESOPERATOREN TREATER (3 ploegen). Binnen deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het vervaardigen van prepreg als halffabrikaat voor verdere verwerking in productie tot hoogfrequente laminaten. Het doel hierbij is het afleveren van een kwalitatief halffabrikaat om zo opstartproblemen bij het productieproces en overbodige uitval van afgewerkte producten te vermijden. Je zal hiervoor samenwerken met de productie-operatoren binnen de afdeling. Je zal ook afwisselend werken in labo-omgevingen, productie-omgevingen en speciale werkomgevingen. Tot je taken behoren: Instellen van de proceslijn: MIXING: - controleren van de voorraadniveaus van de diverse grondstoffentanks - ophalen van grondstoffen uit magazijn - aanvullen van grondstoffentanks met basisgrondstoffen al of niet met behulp van takelinstallaties - keuze van het recept via bedieningssoftware - opstarten van de mix op console of manueel TREATER: - instellen van basisparameters per productietype op basis van standaard recepturen met behulp van bedieningsschermen - controle van de installatieparameters bij opstart aan de hand van een checklist - verzekeren van de continuïteit van de productielijn - uitvoeren van steekproefsgewijze visuele kwaliteitscontroles op het halffabrikaat, aanduiden van kwaliteitsgebreken. - nemen van stalen uit het halffabrikaat - correct verpakken en labelen van de afgewerkte rol halffabrikaat. Controle en bijsturing: - versnijden van stalen - uitvoeren van kwaliteitsmetingen en kwaliteitstesten. - bijstellen van de installatieparameters op basis van de bekomen testresultaten. - voorzien van een follow-up test na aanpassing overige werkzaamheden: - registreren - reinigen - logistieke beweging - volgen van veiligheidsvoorschriften en procedures bij de uitoefening van de taken.

Profiel

Voor de functie van procesoperator/ treater is onze klant op zoek naar iemand die bereid is in 3 ploegen te werken.
Daarnaast worden er eerst testen afgenomen waarvoor je geslaagd hoeft te zijn. Je bent snel beschikbaar.

Aanbod

Onze klant kan jou een tewerkstelling binnen een succesvol en internationaal bedrijf. Men voorziet eerste een korte intensieve opleidingsperiode.

Interesse, neem contact op met AGO Evergem 09 374 58 06 of evergem@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Evergem
Kwadeweg 39
9940 Evergem
Tel.: 09 374 58 06
Email: Evergem@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator kunststofverwerking' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.