Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 9

Volgende

Procesoperator (3-ploegen) - Chemisch bedrijf - Hoge verloning!

447136602

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Procesoperator (3-ploegen) - Chemisch bedrijf - Hoge verloning!

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een chemisch bedrijf in Gent op zoek naar een Procesoperator (3-ploegen). Gezien één van de vaste medewerkers op pensioen gaat kijken zij uit naar een nieuwe medewerker.Binnen deze functie sta je, na een grondige opleiding, in voor het instellen, bedienen en controleren en bijstellen van productie-installaties vanuit de controlekamer en binnen de productieruimtes. Je verricht ook staalnames en voert gestandaardiseerde analyses uit op tussen- en eindproducten. Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit om de productieapparatuur in goede staat te houden. Je werkt samen met je collega-operatoren en bij bijzondere problemen overleg je met de productiesupervisor Je denkt mee hoe processen/installaties te verbeteren. Je ziet toe op nauwgezetheid van de procedures en volgt de veiligheidsregels nauwkeurig uit. Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit om de productieapparatuur in goede staat te houden. Je werkt samen met je collega-operatoren en bij bijzondere problemen overleg je met de productiesupervisor. Je denk mee hoe processen/installaties te verbeteren. Je ziet toe op nauwgezetheid van de procedures en volgt de veiligheidsregels nauwkeurig uit

Profiel

Je hebt een diploma van het secundair onderwijs, binnen de afstudeerrichting chemie of binnen een meer technische afstudeerrichting. Dankzij je vooropleiding heb je een sterk technisch inzicht en een goede basiskennis chemie. Je bent communicatief vaardig, bereid de handen uit de mouwen te steken en houdt ervan in team te werken. Je hebt een sterk leervermogen en bent bereid bij te blijven leren. Je wenst te werken in een 3-ploegen systeem.

Aanbod

Na een eerste gesprek met de Supervisor van de operatoren, volgt er nog een tweede gesprek die gekoppeld is aan een rondleiding binnen de firma. Dit systeem werpt ook zijn vruchten af, er is weinig verloop binnen de firma en de anciënniteit binnen de firma ligt zeer hoog. Afhankelijk van je profiel krijg je na een positieve interimperiode een vast contract of start je onmiddellijk met een vast contract. Je komt terecht in een zeer stabiele en uitdagende werkomgeving, waar tal van gespecialiseerde technische opleidingen worden aangeboden. Gezien de activiteit van de sector, de chemie, krijg je een zeer aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met verscheidene extra legale voordelen. Centraal in de firma, blijft de mensgerichte en aangename werkomgeving, waarbij collegialiteit een zeer belangrijke rol inneemt. Het betreft geen grote anonieme omgeving, maar er heerst eerder een humane en persoonlijke aanpak. Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Neem dan zeker met ons contact op. Per mail naar gent.technics@ago.jobs of telefonisch op 09/374.61.33.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Procesoperator chemie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.