Terug naar zoekresultaten

Procesoperator (2-ploegen) - Metaalindustrie - Hoge verloning!

440959814

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Procesoperator (2-ploegen) - Metaalindustrie - Hoge verloning!

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, actief in de metaalindustrie, is AGO technics op zoek naar een Procesoperator. In deze operatorfunctie werk je voornamelijk op geavanceerde grootschalige mechanische beproevingsinstallaties. Dit kunnen trekbanken, resonantiemachines, grootschalige vermoeiingstesten, dichtheidstesten en dergelijke zijn. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig instellen en bedienen van deze machines en kan in overleg met je team de optredende problemen oplossen. Je staat eveneens in voor de voorbereidingen van de verschillende teststukken en de instrumentatie en montage hiervan in de beproevingsinstallaties.

Profiel

Je hebt een diploma van het secundair onderwijs, binnen een meer technische afstudeerrichting zoals mechanica of elektromechanica. Je bent communicatief vaardig, bereid de handen uit de mouwen te steken en houdt ervan in team te werken. Je hebt een sterk leervermogen en bent bereid bij te blijven leren. Daarnaast kan je een goede basiskennis met de pc voorleggen. Tenslotte wens je te werken in een 2-ploegen systeem

Aanbod

Na een eerste gesprek met de HR, volgt er nog een tweede gesprek die gekoppeld is aan een rondleiding binnen de firma. Dit systeem werpt ook zijn vruchten af, er is weinig verloop binnen de firma en de anciënniteit binnen de firma ligt zeer hoog. Afhankelijk van je profiel krijg je na een positieve interimperiode een vast contract of start je onmiddellijk met een vast contract. Je komt terecht in een zeer stabiele en uitdagende werkomgeving, waar tal van gespecialiseerde technische opleidingen worden aangeboden. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met verscheidene extra legale voordelen. Centraal in de firma, blijft de mensgerichte en aangename werkomgeving, waarbij collegialiteit een zeer belangrijke rol inneemt. Het betreft geen grote anonieme omgeving, maar er heerst eerder een humane en persoonlijke aanpak. Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Neem dan zeker met ons contact op. Per mail naar gent.technics@ago.jobs of telefonisch op 09/374.61.33.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Operator metallurgie

Populaire jobs in Operator metallurgie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator metallurgie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.