Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 46

Volgende

PROCESINGENIEUR

* Procesingenieur
* Ingenieur elektromechanica - goede kennis automatisatie, plc, motoren
* Sterk technisch en analytisch, oplossingsgericht

Hays Kortrijk | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Onze klant is een moderne productieonderneming in volle expansie die volop inzet op verdere technologische evolutie van de productielijnen.

PROCESINGENIEUR

Functieomschrijving

Als Procesingenieur kom je het team versterken en bied je ondersteuning bij optimalisatieprojecten in de productie als specialist-raadgever voor alles m.b.t. software, automatisatie en een goed functionerend procesnetwerk. Je werkt hiervoor nauw samen met andere procesingenieurs, collega's van IT, productie, technische dienst en je zorgt ervoor dat de kennis en technologische ontwikkelingen geborgd en gedocumenteerd worden. Daarnaast ben je betrokken bij investeringen en projecten om nog veiliger, milieuvriendelijker en energiezuiniger te produceren. Je kan rekenen op de ondersteuning van de technisch manager aan wie je rapporteert.

Profiel

Voor de vacature van Technisch Procesingenieur zoekt Hays Engineering een Ingenieur Elektromechanica (of gelijkwaardig) met een passie voor automatisatie en optimalisatie én met groeipotentieel. Enkele jaren relevante ervaring zijn noodzakelijk alsook een goede kennis van Siemens S7, elektrische aandrijvingen,…. Je beschikt over een goed analytisch vermogen, bent in staat problemen te detecteren en praktische oplossingen uit te werken (autonoom / in team). Verder ben je communicatief en vlot in de omgang met zowel operatoren als afdelingsverantwoordelijken.

Aanbod

In deze hoogtechnologische omgeving kan je je technisch verdiepen in gevarieerde projecten en processen. Je krijgt ook de kans om jouw people skills te ontplooien en leiding op te nemen in projecten. Verder kan je rekenen op een competitieve verloning en stimulerende werksfeer.

Interesse in deze job of heb je nog vragen? Reageer vandaag nog online of contacteer Leen Bekaert van HAYS Engineering Kortrijk op het nummer 056/25.80.50.

Interesse?

Hays Kortrijk
Leen Bekaert
0478738059
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.