Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 45

Volgende

PROCESINGENIEUR

* Process Improvement Engineer
* Ingenieur elektromechanica - ervaring met verbetertechnieken (Lean, kaizen)
* Analytisch, teamspeler, communicatief, hands-on

Hays Kortrijk | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

Onze klant in regio Tielt is een vooraanstaande speler in de extrusie van kunststoffen.

PROCESINGENIEUR

Functieomschrijving

Als Procesingenieur werk je ter ondersteuning van de OPEX Manager voor het optimaliseren van de productielijnen in de evolutie naar een hoogtechnologische omgeving. Op basis van waarnemingen en analyses van productiegegevens doe je voorstellen voor verbeteringen op zowel technisch als procesmatig vlak. Je werkt die vervolgens uit en verzorgt de implementatie i.s.m. andere afdelingen. In geval van nieuwe grondstoffen of toepassen van nieuwe technologieën zal je instaan voor het voorbereiden en begeleiden van testen. Je verzorgt instructies en handleidingen en zorgt ervoor dat de kennis gewaarborgd wordt. In deze job ben je veel aanwezig op de werkvloer tussen de machines; de veelheid aan machines maakt de job complex en uitdagend.

Profiel

Je bent ingenieur elektromechanica met sterke interesse in techniek, productie- en procesverbetering. Dankzij enkele jaren ervaring en een analytische ingesteldheid verwerf je snel inzicht in de bestaande processen. Door jouw proactieve en oplossingsgerichte houding kan je concrete verbeteringen voorstellen. Naast overleg en samenwerking met diverse afdelingen, vereist deze functie de nodige creativiteit, dynamiek en overtuigingskracht om operatoren te motiveren en te begeleiden. Teamgerichtheid en een vlotte communicatie zijn dan ook heel belangrijk en uiteraard voel je je in jouw sas tussen het machinepark.

Aanbod

Aangenaam en mensgericht bedrijf met een familiale sfeer. Bedrijf in een technologische evolutie. Opleiding is voorzien. Correcte verloning volgens ervaring.

Interesse of bijkomende vragen? Reageer online of neem telefonisch contact op met Leen Bekaert van HAYS Engineering via 056 25 80 50.

Interesse?

Hays Kortrijk
Leen Bekaert
0478738059
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.