Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 40

Volgende

PROCESINGENIEUR

* Ingenieur - master industriële wetenschappen
* Technisch aangelegd; interesse in productspecificaties
* Interesse in voeding, farmaceutische sector, afvul-en verpakkingsproces

Via Hays Kortrijk

Staat 8 dagen op Jobat.be

Onze klant is een dynamische onderneming in volle expansie die een vooraanstaande positie bekleedt in haar markt.

PROCESINGENIEUR

Functieomschrijving

In de nieuwe functie van Technisch Procesingenieur kom je het operationele team versterken om met het machinepark een betere output te realiseren. Na inwerking en kennismaking met de installaties zoek je een oplossing voor accidentele storingen en ga je projectmatig tewerk om complexere bottlenecks of problemen op lange termijn structureel aan te pakken. Je maakt een grondige analyse van de verschillende paramaters (machine, proces, instellingen, producteigenschappen, …) en overlegt met interne afdelingen en leveranciers om tot verbetervoorstellen te komen. Op die manier ben je nauw betrokken bij investeringsprojecten, initieer je optimalisatieprojecten op de werkvloer (op basis van Lean, 5S, …) en bezorg je de nodige aandacht aan het voorzien in goede werkinstructies. Je kan steeds te rade gaan bij ervaren collega's en je rapporteert aan de productiemanager.

Profiel

Je bent een Ingenieur / master Industriële wetenschappen die een sterke interesse voor techniek en productie combineert met affiniteit of interesse voor producteigenschappen. Relevante ervaring is wenselijk, maar pas afgestudeerden met een stage- of eindwerkervaring in die richting kunnen eveneens in aanmerking komen. De job vereist een sterk analytisch vermogen, de vaardigheid om contacten de onderhouden en duidelijk te communiceren met zowel operatoren als afdelingsverantwoordelijken. Verder werk je oplossingsgericht, beschik je over een praktische talenkennis en kan je vlot overweg met de courante pc-tools.

Aanbod

In deze job krijg je een zeer gevarieerd takenpakket waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan de groeimogelijkheden van het bedrijf. Daarenboven kom je terecht in een aangename werkomgeving en kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket.

Interesse in deze zeer veelzijdige job? Reageer vandaag nog online of contacteer Leen Bekaert van HAYS Engineering Kortrijk op het nummer 056/25.80.50.

Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 52 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Verantwoordelijke productieproces
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Brugge - Oostende
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.