Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 9

Volgende

Proces operator

375156947

AGO Jobs & HR | Assebroek | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Proces operator

Functieomschrijving

De productieprocessen kenmerken zich door het uitvoeren van een reeks opeenvolgende verschillende bewerkingen. Via gecontroleerde chemische reacties, op industriële schaal, worden allerlei chemische stoffen geproduceerd. De kern van het productieproces bestaat uit het samenvoegen van twee of meer chemische actieve stoffen in reactiekuipen en/of het fysisch mengen van diverse grondstoffen. De installaties zoals reactoren, mengers, destillatiekolommen, koeling, drogers staan over verschillende verdiepingen verspreid. De bediening verloopt door het uitvoeren van een aantal manuele handelingen ter plaatse en het sturen van pompen, roerwerken en dergelijke van op, in de productie opgestelde, bedienings- en controlepanelen. ?DOEL VAN DE FUNCTIE Bedienen van meerdere machine(s)/reactor(en) en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. ?RESULTAATSGEBIEDEN Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, zodat de geplande productie op een correcte en efficiënte manier kan worden uitgevoerd. Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones zodat de geplande productie op een correcte en efficiënte manier kan worden uitgevoerd ?Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren, zodat de toegewezen productieprocessen veilig en kwaliteitsvol worden uitgevoerd. ?UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces om de kwaliteit te bepalen en het productieproces bij te sturen. ?Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen zodat de (assistent)productieleider de data kan analyseren. ?Proper houden van en signaleren van technische mankementen aan de toegewezen productie-i

Profiel

Je hebt een TSO diploma in de richting van chemie. Het werken met een heftruck en een elektrisch transpallet is je niet vreemd. Verder kan je vlot overweg met de pc. Een continue veranderende omgeving vormt voor jou geen probleem.

Aanbod

Je werkt in een 2-ploegen systeem.
Wij bieden een toffe en gevarieerde job in een stabiele werkomgeving. Optie vast met een mooie verloning.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Brugge
Baron Ruzettelaan 287
8310 Brugge
Tel.: 050 33 90 78
Email: Brugge@ago.jobs
Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.